Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Tokoh 3D melancarkan ICO – Etherical Invests dalam 3DT


· 26 Januari 2018 · 12:00 pm <! – Kutipan

Turin, Itali – 3D Token, yang berjalan di belakang sudah perniagaan sedia ada (Politronica Srl) telah melancarkan Tawaran Syiling Permulaan mereka di salah satu ruang yang paling menarik dan dinamik di Internet. Pengilangan hanya dalam masa telah merevolusi dunia korporat selama bertahun-tahun, tetapi kini kemungkinan teknologi percetakan 3D maju membuka kunci pasaran baru dan membawa kemungkinan penciptaan yang tak terhingga untuk memperkasakan rakyat. Bercakap mengenai Tokoh 3D, Penasihat Etherik Steve

Akhir Petikan ->

Turin, Itali – Token 3D, yang berjalan di belakang perniagaan yang sudah ada (Politronica Srl) telah dilancarkan Tawaran Syiling Permulaan mereka di salah satu ruang yang paling menarik dan dinamik di Internet. Pengilangan tepat pada masa telah merevolusi dunia korporat selama bertahun-tahun, tetapi kini kemungkinan teknologi percetakan 3D canggih membuka kunci pasaran baru dan membawa kemungkinan penciptaan yang tidak terhingga untuk memperkasakan rakyat.


Bercakap tentang 3D- Token penasihat Etherical Steve Outtrim berkata:

Membina sebuah tradisi dan reka cipta yang terkenal di dunia, 3D-Token CEO Politronica Alessandro Chiolerio ( yang mempunyai pengalaman penyelidikan di NASA antara lain) dan pasukannya telah menghasilkan visi besar yang akan menjadikan seluruh dunia lebih kreatif. Terdapat kedalaman yang mendalam kepada teknologi yang mendasari, termasuk paten nanotech dan kerjasama dalam bidang seperti aeroangkasa dan elektromagnetisme. Pada tahap awal ini, kami dapat menyertai penawaran Syiling mereka pada harga yang sangat menarik yang sesuai dengan moto Etherical untuk membeli rendah, menjual tinggi. Pilihan potensinya bagi pemegang token untuk menerima saham yang didagangkan secara umum pada masa akan datang akan mengurangkan risiko dan memberikan peningkatan tambahan, yang merupakan win-win.

Pengasas dan CEO 3D Token Alessandro Chiolerio juga berkata:

Projek kami adalah mengenai KEPUTUSAN KAMI-IN-MASA 4.0, membina rangkaian dikendalikan blokir beribu-ribu pencetak 3D, mencipta konsep baru revolusi baru skala kecil dan sederhana dalam pembuatan digital. Memasang Tenaga Kerja Robot Rangkaian ini, kami akan dapat melahirkan beribu-ribu projek pembuatan inovatif yang mengganggu piawaian industri tradisional pada masa-ke-pasaran dan kos produk. Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada Etherical kerana sokongan penuh semangat mereka terhadap visi kami. Kami mempunyai pasukan kelas dunia orang yang bertekad untuk membuat kejayaan terbesar. Perniagaan kami telah berjalan sejak tahun 2009 dan telah memenangi pelbagai anugerah, teknologi kami telah terbukti dan penjualan token ini merupakan peluang bagi kami untuk melaksanakan pelancaran global visi kami.

Mengenai Tokoh 3D Token (Token: 3DT)

3D-Token sedang berjalan di belakang Politronica, yang dilancarkan sebagai Syarikat spin-off Institut Teknologi Itali di Turin, Itali. Politronica mengambil bahagian dalam banyak Projek Penyelidikan Kebangsaan dan UE, dengan anggaran lebih dari 2.5 Juta Euro. Ia menggunakan 15 profesional, 50% daripada mereka dalam R & D.

Jualan Token 3D dibuka sekarang dengan bonus pembelian + 50% . Untuk maklumat lanjut, lawati https://3d-token.com .

Mengenai Etherical (Token: ZEA)

Etherical.io adalah dana token pra-ICO. Etherical membeli ke dalam penawaran duit syiling baru pada tahap awal yang mungkin, untuk mendapatkan harga terbaik dan paling berpotensi untuk keuntungan. Etherical membayar kembali separuh keuntungan bersih kepada pemegang tanda tangan ZEA dan mengambil semula separuh lagi menjadi token baru. Pre-sale token Etherical dibuka sekarang dengan bonus pembelian + 20%. Untuk maklumat lanjut, lawati https://etherical.io atau sambungkannya di Twitter ( @ethericalio ).


Imej ihsan dari Tokoh 3D

Artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments