Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Tokoh Perdagangan Token ThinkCoin Lancar untuk Pasaran Kewangan dan Crypto


· 15 Mac 2018 · 12:30 pm <! – Petikan

ThinkCoin telah melancarkan token perdagangan digital baru yang dijangka mengubah pasaran kewangan dan kripto melalui fungsi canggih, bijak dan mendalamnya. Token itu merupakan penjaga pusat dan dompet untuk TradeConnect, bursa perdagangan berasaskan blok baru pelbagai aset. ThinkCoin sedang dalam proses Penawaran Syiling Permulaan (ICO), memberikan pengguna peluang untuk mengecat token pada pertukaran TradeConnect. Percubaan peribadi Thinkcoin ICO sekarang, dengan Pre-ICO

End Excerpt ->

ThinkCoin telah melancarkan token perdagangan digital baru yang dijangka mengubah pasaran kewangan dan kripto melalui canggihnya , fungsi pintar dan mendalam. Token ini merupakan penjaga pusat dan dompet untuk TradeConnect, bursa perdagangan berasaskan blok multi-aset baru.


ThinkCoin sedang dalam proses Penawaran Syiling Permulaan (ICO), memberikan pengguna peluang untuk memperdagangkan token pada pertukaran TradeConnect

Jualan peribadi ThinkCoin ICO sekarang dimulakan, dengan Pre-ICO berikut pada 27 Mac dan 9 April.

ThinkCoin adalah penciptaan usahawan fintech bersiri Nauman Anees, Pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif ThinkMarkets, broker derivatif kewangan multi-aset pemenang anugerah yang dikawalselia di UK dan Australia. "Ruang ICO adalah sesak pada tahun 2018," katanya, "jadi kami tahu kami terpaksa membangunkan sesuatu yang istimewa untuk dipotong. Itulah sebabnya seluruh Kumpulan ThinkMarkets telah mengumpulkan sumber, kepakaran, dan kakitangannya dari seluruh dunia bersama dengan pasukan elit pakar blockchain untuk membuat ThinkCoin dan TradeConnect, tawaran kembar yang kami yakin akan berubah dan mengganggu dagangan selama-lamanya. "[19659009] Dengan ThinkCoin, peniaga dan pelabur akan dapat berdagang produk kewangan setiap hari seperti FX, saham dan saham, logam berharga, komoditi dan kriptografi menggunakan satu cryptocurrency tunggal yang direka khusus untuk perdagangan dan pelaburan.

Rangkaian ini akan memalsukan perdagangan,

Pertukaran mempunyai beberapa ciri lanjutan yang membezakannya daripada rangkaian lain, seperti model pemarkahan kompleks untuk peningkatan kecairan yang dipanggil Persatuan Digital, AI yang unik dan mesin mesin pembelajaran untuk pemodelan dagangan ramalan. Disokong oleh enjin pencocokan perdagangan yang membuang kos dan membuat bayaran sambung yang membolehkan peniaga mengambil bahagian dalam kolam rebat berdasarkan jumlah.

Pengasas bersama Faizan Anees menambah:

Pasaran kewangan global belum mengambil merebut peluang baru dimungkinkan oleh cryptocurrency dan revolusi Bitcoin. Mereka telah menunggu cryptocurrency yang betul untuk dibangunkan yang akan menyelesaikan masalah kelajuan pemprosesan, kepercayaan dan skalabilitas yang difikirkan ThinkCoin.


Imej ihsan ThinkCoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments