Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

trade.io Membuka Pra Pendaftaran Ke Satu Program Gabungan Yang Paling Mengagumkan Industri Crypto


· 30 April 2018 · 3:00 pm <! – Petikan

Khamis, 26hb April 2018, Lugano Switzerland, Pendaftaran kini dibuka kepada pemasar digital yang akan merujuk lalu lintas dalam talian ke laman web syarikat melalui laman web ini: https://somethingbigiscoming.io. Dengan pelancaran ini, sekutu-sekutu di seluruh dunia akan dilengkapi dengan alat yang akan diberi pampasan bagi mana-mana perdagangan lalu lintas yang dirujuk, dan terutamanya untuk sebarang pendaftaran kepada produk utama yang diingini syarikat: pertukaran perdagangan. Sehingga pertukaran dilancarkan sepenuhnya, sekutu boleh terus mengarahkan

Akhir Kutipan ->

Khamis, 26hb April 2018, Lugano Switzerland, trade.io telah mengumumkan bahawa pra-pendaftaran kini dibuka kepada digital Pemasar yang akan merujuk trafik dalam talian ke laman web syarikat melalui laman web ini: https://somethingbigiscoming.io .


Dengan pelancaran ini, sekutu di seluruh dunia akan dilengkapi dengan alat yang akan diberi pampasan untuk sebarang lalu lintas yang disebutkan trade.io, dan yang paling penting untuk sebarang pendaftaran kepada produk utama syarikat yang dinanti-nantikan: pertukaran perdagangan. Sehingga pertukaran dilancarkan sepenuhnya, sekutu masih boleh mengarahkan trafik ke syarikat, dan pampasan akan diproses untuk sebarang rujukan yang layak setelah pelancaran pertukaran *.

Program afiliasi trade.io memberi ganjaran kepada pendaftar dengan sehingga 50% dari mana-mana dana yang dihasilkan oleh rujukan mereka dengan perdagangan pada pertukaran perdagangan.

Corong penuh telah disediakan untuk ahli gabungan, termasuk perpustakaan sumber pemasaran digital yang boleh digunakan untuk memudahkan proses merujuk trafik dalam talian. Ini termasuk tetapi tidak terhad kepada: Spanduk digital menarik | Templat e-mel | Contoh jawatan media sosial | Video pendidikan dan promosi, semuanya tersedia selepas mendaftar .

Sebagai penulisan PR ini, syarikat itu tidak menyedari mana-mana pesaing lain dalam ruang crypto yang menawarkan banyak sumber profesional dan sedia ada pangkalan sekutu.

CEO trade.io Jim Preissler mengulas:

Kami faham trade.io berkongsi ruang digital dengan pemasar dalam talian dengan pengalaman bertahun-tahun, dan yang mencari hubungan yang saling menguntungkan dengan syarikat seperti kami yang mempunyai a) kehadiran dalam talian yang kukuh dan b) pengalaman dengan sekutu industri kewangan. Gabungan di seluruh dunia mencari peluang yang lumayan untuk mengembangkan perniagaan mereka, dan kami kini bangga dapat menawarkan mereka salah satu program afiliasi yang paling menggembirakan dalam industri.

Sekutu insentif untuk mendaftar, syarikat itu juga melancarkan dua promosi yang khusus disasarkan kepada penonton sekutu. 1) Peraduan generasi memimpin mingguan yang menawarkan hadiah eksklusif kepada sekutu sebelum terdaftar. 2) 400,000 hadiah Token Perdagangan (TIO), yang mana akan ada 85 pemenang. Maklumat lanjut boleh didapati di https://somethingbigiscoming.io/

About trade.io

trade.io adalah institusi kewangan generasi akan datang berdasarkan teknologi blockchain, yang memberikan keamanan dan ketelusan yang muktamad. Dengan memanfaatkan beberapa dekad pengalaman dalam sektor perbankan pelaburan, dagangan & FinTech, dan menggabungkan mereka dengan kuasa dan ketelusan lejar yang diedarkan, trade.io telah mencipta produk yang benar-benar unik yang akan merevolusikan perdagangan aset dan perbankan pelaburan.

lebih lagi dengan melawat https://trade.io

Hubungi: [email protected]


Imej ihsan trade.io

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments