Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Transaksi Real Estate Crypto Disini – Inilah Cara Mereka Akan Dampak Anda


· 17 Mac 2018 · 1:00 pagi <! – Petikan

Cryptocurrency mungkin tidak menjadi arus perdana, tetapi ia masih dalam perjalanan. Oleh kerana kuasa dan kebolehan revolusioner blockchain itu, tidak menghairankan bahawa apabila cryptocurrency berlangsung dalam mengubah landskap kewangan, ia memberi kesan kepada industri lain di sepanjang jalan. Harta tanah tidak terkecuali-dan untuk itu, kita harus bersyukur. Hartanah adalah industri yang memberi impak kepada kita semua. Setiap orang memerlukan tempat tinggal dan bekerja, bukan? Malangnya, industri hartanah

Akhir Petikan ->

Cryptocurrency mungkin tidak menjadi arus perdana, tetapi ia masih dalam perjalanan. Oleh kerana kuasa dan kebolehan revolusioner blockchain itu, tidak menghairankan bahawa apabila cryptocurrency berlangsung dalam mengubah landskap kewangan, ia memberi kesan kepada industri lain di sepanjang jalan. Harta tanah tidak terkecuali-dan untuk itu, kita harus bersyukur.


Hartanah adalah industri yang memberi kesan kepada kita semua. Setiap orang memerlukan tempat tinggal dan bekerja, bukan? Malangnya, industri hartanah juga merupakan salah satu yang paling rumit dan menyakitkan untuk ditangani (adakah anda hanya mengangguk kepala anda dengan persetujuan? Saya fikir anda melakukannya). Kerana terdapat begitu banyak langkah dan proses yang terlibat, itu adalah landskap yang tepat untuk penipu untuk meletakkan perangkap mereka. Fail-fail boleh digodam, penipuan boleh digubal, birokrasi membolehkan benda-benda hilang … adalah dunia yang menakutkan untuk berurusan dan beroperasi.

Walau bagaimanapun, blokchain mempunyai kuasa untuk mengubahnya. Kerana keupayaan untuk mencatat setiap perubahan dan urus niaga yang dibuat di atasnya, blockchain sangat telus. Ia lebih sukar untuk sesuatu yang hilang atau diubah tanpa persetujuan apabila semua pihak yang terlibat dapat memantau maklumat.

The Abstract Punctual mengatakan bahawa "digital" dihubungkan dengan harta tanah tunggal tunggal dalam sistem, yang akan menjadikan mustahil seorang pelaku menjual harta yang tidak dimilikinya. Ia juga membuat tidak mungkin penipu untuk meletakkan diri mereka di antara pembeli dan syarikat tajuk untuk mencuri dana. "Hartanah akan kelihatan seperti tempat bersarang yang lebih menarik bagi penipu apabila mereka tidak mempunyai tempat bersembunyi.

 Harta Tanah

Menggunakan kriptografi untuk urus niaga hartanah juga mengurangkan (jika tidak secara langsung menghapuskan) keperluan untuk pengesahan pihak ketiga. Salah satu daripada kos urusniaga tertinggi "timbul daripada geseran transaksi disebabkan oleh banyak orang tengah (berfikir escrow, tajuk, insurans, broker). Rangkaian blok ini membolehkan semua urus niaga berlaku kepada rakan sebaya, tanpa orang tengah dan dengan semua maklumat yang dicatatkan secara telus. "

Bayangkan – urus niaga langsung dan disahkan tanpa orang lain yang perlu melakukannya untuk anda. Urus niaga sebenar Crypto mungkin semakin popular kerana aspek ini sangat disenangi sahaja!

Jadi, siapakah peserta baru dalam dunia harta karang yang disegarkan ini? Deedcoin adalah platform yang dinamakan yang "menggantikan cara pelanggan mencari ejen harta tanah seterusnya mereka. Daripada memilih ejen komisen 6 peratus rawak, pelanggan mengakses platform [the]memasukkan maklumat harta benda mereka, dan menghubungkan dengan ejen Deedcoin tempatan mereka untuk komisen 1 peratus. "

Apa itu sebenarnya? Sebagai contoh, "keluarga dengan jualan rumah bernilai $ 300,000 boleh meneruskan kehidupan mereka sementara mereka mendapat agen tempatan dan platform berasaskan teknologi untuk kos tetap. Keluarga ini boleh membayar harga yang berpatutan sebanyak $ 3,000 untuk menjual rumah mereka dan bukannya kehilangan $ 18,000 daripada barang yang paling berharga yang dimilikinya dengan agen tradisional. "Pemilik harta di Amerika Syarikat akan kehilangan yuran komisyen sebanyak $ 900 bilion daripada jumlah $ 15 trilion mereka memegang. Deedcoin bukanlah untuk membeli rumah, tetapi ia membantu anda menjimatkan 80 peratus atau lebih pada yuran komisen dan cangkuk anda secara langsung dengan ejen.

Jadi, sementara Deedcoin membantu anda dengan pihak ejen, Revolusi Harta Tanah (REX) membantu anda mencari senarai . Oleh kerana pangkalan data mereka terdesentralisasi, anda boleh mencari hartanah di seluruh dunia, dan meminimumkan yuran penyenaraian dan memanjangkan pendedahan penyenaraian. REX juga disediakan "untuk menyediakan akses universal kepada maklumat hartanah dan menyelaraskan proses transaksi."

 Real Estate Investing

Dan kemudian ada Muirfield firma pelaburan hartanah "yang memberi tumpuan kepada" pelaburan nilai tambah dan peluang oportunistik di semua sub-sektor hartanah "untuk menyampaikan" penyelesaian modal yang fleksibel, kreatif dan boleh skala kepada Penaja yang berintegrasi tinggi dan berkualiti tinggi. "Muirfield boleh membuktikan kuasa kerana transaksi diselaraskan.

Ragnar Lifthrasir, Pengerusi Persatuan Real Estate Blockchain Antarabangsa, berkata, "Dalam satu tahun, orang akan terkejut dengan syarikat-syarikat harta tanah marquee yang mengamalkan blockchain . "Ini bukan hanya kerana penyenaraian dan urus niaga lebih selamat; itu kerana blockchain boleh digunakan untuk segala macam perkara, seperti pendaftaran gelaran, kontrak pintar, dan pemindahan wang konvensional.

Bagaimana jika anda tidak membeli atau menjual harta benda? Blockchain masih boleh mempengaruhi penduduk apartmen kerana "pemilik rumah pangsa di bangunan pangsapuri sering membuat keputusan yang mempengaruhi infrastruktur yang dikongsi, seperti pembaikan utama atau kerja-kerja di kawasan umum, dengan mengundi. Teknologi lejar yang diagihkan akan menjamin pengundian jauh yang boleh dipercayai dan memberi pemilik kepastian bahawa undi mereka telah didaftarkan dengan betul. "Betul; blockchain boleh digunakan untuk membuat keputusan. Sekalipun anda tidak memerlukan token untuk memindahkan harta benda (atau dokumen yang berkaitan), anda boleh menggunakan teknologi ini dalam pelbagai aspek industri hartanah.

Bagaimana anda berfikir bahawa penghalang akan mempengaruhi harta tanah industri? Mari kita tahu apa yang anda fikirkan dalam komen di bawah.


Imej ihsan Flickr, Shutterstock

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain mengenai perkara ini halaman. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments