Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Transaksi SegWit dalam Bitcoin Hit 30% untuk Kali Pertama


· 28 Februari 2018 · 12:00 pm <! – Petikan

Penggunaan SegWit pada rangkaian Bitcoin telah mencecah 30% dengan pengambilan daripada perniagaan dan perkhidmatan industri utama. Bitcoin Berjangkit Berkelajuan Tinggi, Low-fee Berjadual Mengutip data dari pengeluar dompet perkakasan cryptocurrency Trezor, pelabur dan pengulas Alistair Milne berkata tinggi bersejarah terus datang seiring dengan pemool yang hampir kosong, yang membawa kepada bayaran urus niaga Bitcoin. Penggunaan SegWit terus meroket, memukul 30% untuk kali pertama # bitcoin pic.twitter.com/OEexWND9ab – Alistair Milne

End Excerpt ->

Penggunaan SegWit pada rangkaian Bitcoin telah mencecah 30 % dalam tahap tinggi sepanjang masa yang baru dicetuskan oleh pengambilan dari perniagaan dan perkhidmatan industri utama.


Berkelajuan tinggi, Low-fee Bitcoin Emerges

Mengutip data dari pengeluar dompet hardware cryptocurrency Trezor, pelabur dan pengulas Alistair Milne mencatat sejarah tinggi terus datang seiring dengan mempool yang hampir kosong, yang membawa kepada bayaran urus niaga Bitcoin.

Saiz yuran urus niaga yang belum diproses yang mempool telah berkembang dan jatuh dalam kitaran dramatik sepanjang tahun lalu, membawa kepada perubahan ketara pada tr keperluan yuran ansaksi.

Pada hari Rabu, kadar bayaran yang disyorkan adalah 20 satoshis setiap bait mengikut Earn.com . Segera telah menjadi debut utama SegWit

SegWit menerima rangsangan utama bulan ini setelah penyedia dompet Amerika Syarikat terbesar Coinbase mempersembahkan fitur itu, hanya beberapa hari selepas Bitfinex pertukaran sesama

Pada masa yang sama, pemaju Bitcoin Core mengeluarkan versi terbaru pelanggan mereka, 0.16.0 menyediakan "sokongan penuh" untuk SegWit sebagai ciri teratasnya.

Perniagaan lain juga telah mengikuti suit untuk mendapatkan di papan, terutamanya Edge wallet alternatif (sebelum ini dikenali sebagai Airbitz).

Walaupun keputusan Coinbase mungkin akan menenangkan ramai pengguna yang kecewa dengan yuran yang tinggi, ia adalah pelaksanaan Core Bitcoin yang memegang potensi yang paling menarik untuk rangkaian Bitcoin .

Walaupun tidak penting untuk apa yang dipanggil penambahbaikan Layer 2 kepada Bitcoin, SegWit meletakkan asas untuk peningkatan rantaian rangkaian lebih lanjut yang, walaupun mereka kini eksperimen, dapat revo Latar belakang Rangkaian Lightning (LN) terus mendapat populariti dan sokongan daripada entiti terkenal termasuk Microsoft, yang pada Februari berjanji secara terbuka [[komitmen] penyelidikan secara terbuka.

Walaupun Bitcoin Pemaju teras Peter Todd menjadi pengkritik terbaru dari penggunaan utama utama LN pada minggu ini, semangat di belakang skala rantai untuk Bitcoin untuk meningkatkan utilitinya sebagai mata wang yang masih ada sekarang.

Apa yang anda fikir mengenai populariti SegWit yang meningkat? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan dari Shutterstock, Twitter

, ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments