Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Turkcoin? Ahli Politik Turki Mengesyorkan Crypto Nasional Keuntungan Dari Bitcoin


· 23 Februari 2018 · 6:00 am <! – Petikan

Seorang ahli politik kanan Turki telah mengulangi tuntutan daripada timbalan perdana menteri negara bahawa ia akan berusaha untuk buat 'Turkcoin', sistem cryptocurrency negara sendiri. Peraturan Pertubuhan Pembangkang Pilihan raya beberapa minggu selepas Partai Keadilan dan Pembangunan Mehmet Şimşek mencadangkan idea itu, wakil presiden Parti Pergerakan Kebangsaan Parti Pergerakan Nasionalis dan bekas Menteri Industri, Ahmet Kenan Tanrikulu berhujah satu kaedah diperlukan untuk "menjana pendapatan" dari Bitcoin. "Pengenalan peraturan menggalakkan selepas menilai semua jenis

Akhir Petikan ->

Ahli politik Turki kanan telah mengulangi tuntutan daripada timbalan perdana menteri negara bahawa ia akan berusaha untuk membuat 'Turkcoin'


Peraturan Tuntutan Pembangkang

Beberapa minggu selepas Partai Keadilan dan Pembangunan yang memerintah Mehmet Şimşek mencadangkan idea, Ahmet Kenan Tanrikulu, wakil ketua Partai Gerakan Nasionalis pembangkang dan mantan Menteri Perindustrian , mendakwa kaedah yang diperlukan untuk "menjana pendapatan" dari Bitcoin.

"Pengenalan peraturan yang menggalakkan selepas menilai semua jenis risiko akan membolehkan kita menjana pendapatan dari pasaran cryptocurrency, terutamanya dari bitcoin," tulisnya laporkan topik yang dipetik oleh pelbagai cawangan.

"Dalam konteks ini, negara memerlukan bursa dan undang-undang bitcoin untuk mengawal perjuangan ini."

Juga mempertikaikan penciptaan "pangkalan data Blockchain," sokongan Tanrikulu datang pada saat penggubal undang-undang keluar

Pada bulan November 2017, agensi negara bahkan secara langsung menasihatkan [2009] tentang pemilikan cryptocurrency kerana "tidak sesuai" untuk umat Islam.

"Membeli dan menjual mata wang maya tidak sesuai dengan agama masa kerana fakta bahawa penilaian mereka terbuka kepada spekulasi, "kata Direktorat Hal Ehwal Agama sebagai tindak balas kepada siasatan pengguna.

Go Crypto 'Sebelum Ia Terlalu Terlalu'

Terapung konsep keuntungan langsung dari pasaran cryptocurrency akan menjadi perundangan penting dan perundangan penting yang harus dilakukan oleh Tanrikulu.

Bercakap kepada sumber berita tempatan Al- Memantau, beliau berpendapat bahawa itu hanyalah persoalan 'tidak jika, tetapi ketika' pihak berkuasa menyadari mereka sudah terlambat untuk memanfaatkan faedah dari fenomena kewangan yang muncul.

"Dunia sedang maju ke arah sistem digital yang baru. Turki harus membuat sistem digital dan mata wangnya sebelum terlambat. "

Mata wang kriptografi negara telah menyentuh tajuk utama minggu ini sebagai Venezuela melancarkan tanda Petro yang disandarkan minyaknya, sementara lebih dekat dengan sempadan Turki, Iran mengumumkan ia akan mempertimbangkan konsep yang sama manakala bank pusatnya mencadangkan ia akan melihat "mengawal dan mencegah" penggunaan cryptocurrency.

Apa pendapat anda tentang Turkcoin? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari Shutterstock, wikipedia

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments