Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

uKit AI ICO Menjadikan Perbezaan dengan Membawa Blockchain ke Industri Bangunan Laman Web


· 21 Februari 2018 · 3:15 pm <! – Kutipan

Hanya 50K di antara berjuta-juta pemilik laman web akan mendapat manfaat daripada menggunakan algoritma pintar untuk memperibadikan mereka laman web. Atau dari menyewa UKT mereka keluar. Laman web adalah perkara biasa untuk membentangkan syarikat atau produk anda di Internet – lebih daripada 80% perniagaan menggunakan halaman pendaratan dalam pemasaran dalam talian mereka. Tetapi sangat sedikit daripada mereka berjaya menyesuaikan satu halaman untuk memenuhi tabiat dan pilihan pengguna yang berbeza. Laman web kandungan dinamik adalah jawapan,

Akhir Petikan ->

Hanya 50K di antara berjuta-juta pemilik laman web akan mendapat manfaat daripada menggunakan algoritma pintar untuk memperibadikan laman web mereka. Atau dari menyewa UKT mereka keluar.


Laman web adalah perkara yang standard untuk membentangkan syarikat atau produk anda di Internet – lebih daripada 80% perniagaan menggunakan halaman pendaratan dalam pemasaran dalam talian mereka. Tetapi sangat sedikit daripada mereka berjaya menyesuaikan satu halaman untuk memenuhi tabiat dan pilihan pengguna yang berbeza. Laman web kandungan dinamik adalah jawapan, tetapi biasanya, anda perlu membina dan menguji berpuluh-puluh versi halaman secara manual untuk menciptanya.

Atau … anda boleh berkongsi statistik laman web dengan pemilik laman web lain melalui protokol blockchain melatih AI dan biarkan ia membina dan mengekalkan halaman pendaratan dinamik yang sempurna untuk anda. Itulah cara laman web anda untuk menyesuaikan diri dengan pelawat dan terus berkembang.

prototype uKit AI

Dan itulah yang [ULTGroup Apa yang anda perlukan adalah memindahkan laman web yang sedia ada atau membuat yang baru pada platform uKit – dan yang lain akan dilakukan oleh algoritma. Syarikat itu sudah mempunyai prototaip perkhidmatan reka bentuk laman web berasaskan AI. Elemen terakhir resipi laman web dinamik yang sempurna adalah data bagaimana dan mengapa jenis orang yang membeli di web. Data sedemikian telah disimpan dan dijual secara sah oleh platform DMP yang besar kepada perniagaan besar sehingga mereka dapat menggunakan kepribadian dalam pemasaran mereka.

Eugeny Kurt, Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas bersama projek uKit AI dan syarikat induknya, berkata:

Syarikat yang menggunakan pemperibadian telah menaikkan pendapatan mereka sebanyak 6-7% tahun lepas. Ia mudah dijelaskan: orang ramai mendapat media sosial dan hasil carian yang diperibadikan untuk mereka. Ia adalah trend dan laman web adalah mercu tanda seterusnya di web.

Masalah pasaran semasa adalah bahawa kebanyakan laman web dimiliki oleh perniagaan kecil: mereka tidak mampu untuk membeli jumlah data yang mengagumkan dan kapasiti untuk memproses itu, dan personalisasi adalah mustahil tanpa ia. Sebagai sebuah syarikat besar, uKit boleh membeli jumlah teras data dari DMP, meletakkannya ke dalam penyimpanan berasaskan blok dan memulihkan ekosistem di mana setiap peserta akan mempunyai akses kepada alat pengasinan AI yang sedia digunakan.

pemegang token UKT boleh menyewa butiran mereka ke pemilik laman web lain atau membayar dengannya untuk kepuasan AI laman web mereka sendiri jika perlu.

Anda boleh memulihkan baki token anda dengan berkongsi statistik tentang bagaimana pengunjung laman web anda berinteraksi dengan halaman tersuai. Data ini dikumpulkan untuk latihan AI lebih lanjut: ia tidak bersifat peribadi dan log blockchain mengandungi ringkasan mengenai data yang ditambah oleh setiap ahli dan anggaran bilangan token yang akan dipindahkan kepada mereka sebagai hadiah.

Irina Cherepanova, CMO dan co -founder projek itu, menjelaskan:

Tokenisasi juga diperlukan kerana ekosistem tumbuh dengan setiap laman web baru, pelawat dan keperibadian – dan sebagai pemegang token anda memperoleh 0.001% dari kapasiti AI dengan setiap 10K UKT

isu uKit 1.000.000.000 tokens dan 55% dijual. Anda memerlukan sekurang-kurangnya 10.000 UKT untuk menjadi ahli ekosistem – $ 200.

Jadi, hanya kira-kira 50K atau kurang orang yang dapat memegang token pada satu masa, dan menurut Google, lebih daripada 40% perniagaan di dunia mempunyai laman web yang sudah ada.

Selepas ICO yang diadakan dari bulan Februari hingga April, pemegang token akan dapat menggunakan token segera untuk hosting laman web percuma di pembina laman web uKit – dan token tidak akan tamat tempoh. Seluruh ekosistem akan dilancarkan dalam masa satu tahun selepas ICO selesai, dan ahli pasukan akan mendapat bahagian token mereka dalam masa 1.5 tahun.

Pasukan teras adalah satu lagi titik kuat projek. Ia merupakan produk besar ketiga untuk membina laman web massa untuk mereka bersama-sama. Pembina laman web pertama mereka yang dipanggil uCoz menjadi alat yang paling banyak digunakan di negara-negara CIS. uKit, yang kedua, mendapat lebih daripada 1 juta pengguna di seluruh dunia dalam tempoh beberapa tahun. Pada tahun ini syarikat melepaskan uLanding – pembina halaman landasan untuk menyasarkan penonton pemasar yang bekerja untuk SMB. Kedua-dua uKit dan uLanding akan menjadi bahagian laman web uKit AI yang memperibadikan ekosistem.


Imej ihsan uKit

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments