Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

UNICEF Menggalakkan Gamer untuk Mine Cryptocurrency untuk Anak-anak Syria


· 3 Februari 2018 · 10:30 pagi <! – Petikan

Walaupun terdapat peningkatan dalam perlombongan cryptocurrency yang tidak sah, UNICEF telah memulakan kempen untuk kebaikan itu enkripsi pemain menggunakan GPU mereka untuk melabur Ethereum untuk kanak-kanak Syria. Apabila kebanyakan orang berfikir tentang perlombongan cryptocurrency, mereka memikirkan pakaian utama di China dengan pelbagai mesin yang bekerja sepanjang masa. Walau bagaimanapun, penjenayah siber telah tergelincir dalam kod ke laman web dan bahkan iklan YouTube untuk mendapatkan komputer orang biasa untuk diam-diam melombong

Akhir Petikan ->

Walaupun terdapat peningkatan dalam perlombongan cryptocurrency illicit, UNICEF telah memulakan kempen untuk kebaikan yang menggunakan pemain menggunakan GPU mereka untuk melabur Ethereum untuk kanak-kanak Syria.


Apabila kebanyakan orang berfikir tentang perlombongan cryptocurrency, mereka memikirkan pakaian utama di China dengan pelbagai mesin yang bekerja sepanjang masa. Bagaimanapun, penjenayah siber telah tergelincir dalam kod ke laman web dan bahkan iklan YouTube untuk mendapatkan komputer orang biasa untuk diam-diam menambang crypto. Ini mengakibatkan longkang besar ke atas sumber pengkomputeran seseorang. Walau bagaimanapun, orang kini boleh memilih untuk melancarkan crypto untuk tujuan yang baik dalam program baru oleh UNICEF .

 UNICEF

Perlombongan Cryptocurrency untuk Punca

UNICEF meminta orang, terutama pemain, menggunakan kad grafik mereka yang kuat untuk membantu lombong Ethereum, yang akan digunakan untuk mengumpul wang untuk kanak-kanak di Syria yang terkoyak perang. Oleh itu, organisasi itu telah melancarkan sebuah projek yang dipanggil " Permainan Chaingers " untuk mendapatkan pengumpulan dana.

Prosesnya mudah. Lawati laman web projek dan klik pada butang perlombongan. Anda akan memasukkan beberapa butiran mengenai sistem komputer anda. Laman ini kemudian akan mengkonfigurasi perisian perlombongan Claymore, yang kemudian anda akan memuat turun dan digunakan. Mined Ethereum akan dihantar terus ke dompet UNICEF.

UNICEF percaya bahawa peningkatan penggunaan cryptocurrency juga boleh menyumbang kepada sebab yang baik. Organisasi kemanusiaan percaya bahawa projek ini akan meluaskan kolam penderma mereka, yang penting kerana kebanyakan pengawal mereka lebih dari 50. Sementara peminat eSports dan pemain lain mungkin kurang dana, mereka dapat menyumbang kepada sebab yang layak dengan hanya memiliki mesin mereka

Apa Tentang Penggunaan Kuasa?

Apabila ditanya mengenai penggunaan elektrik untuk perlombongan, bahawa penggunaan tenaga akan minimum. Mereka menyatakan bahawa ia tidak sama dengan perlombongan untuk bitcoin sendiri dan bahawa mereka hanya meminta "penyertaan tepat waktu dan singkat."

Namun, jika anda tidak dapat menggunakan PC untuk pertambangan tetapi ingin menderma, anda boleh membuat pemindahan ETH terus ke dompet UNICEF dengan melawat laman web mereka.

Ini bukan berus pertama UNICEF dengan crypto. Chris Fabian, pengasas UNICEF Ventures, mengatakan bahawa kumpulan itu mahu menggunakan teknologi blockchain yang baru muncul untuk memerangi kemiskinan dan kelaparan kanak-kanak. Kembali pada Oktober 2017, Fabian berkata:

Jika kita berada di tempat untuk melihat reka bentuk sendiri, lihat orang lain untuk membantu mereka bentuk dengan cara yang kita boleh menjadi sebahagian daripada. Dan berpotensi juga mempunyai dana pelaburan denominasi crypto. Mereka semua akan menjadi perkara yang akan menjadi peta jalan untuk masa terdekat,

Bagi Game Chaingers, program ini telah meningkatkan 491 euro daripada 142 pencarum. Ada lagi 56 hari untuk menyumbang.

Apa pendapat anda mengenai projek ini oleh UNICEF? Adakah perlombongan cryptocurrency oleh pemain menjadi strategi yang berkesan untuk membantu kanak-kanak Syria? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Imej ihsan dari Pixabay, Wikimedia Commons, dan YouTube / @ UNICEF Perancis.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments