Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Upstate New York Memaksa Peniaga Cryptocurrency


· 17 Mac 2018 · 4:00 petang <! – Kutipan

Mencari untuk mengambil kesempatan daripada elektrik kos rendah, penambang cryptocurrency telah menubuhkan kedai di upstate New York – tetapi pihak berkuasa kuasa perbandaran dan penduduk tempatan tidak menyambut mereka. Pada hari Khamis, Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri New York memberikan pihak berkuasa perbandaran kuasa kuasa untuk mengenakan kadar yang lebih tinggi kepada syarikat-syarikat, yang merupakan cryptocurrency saya. Mengikut pelepasan dari Suruhanjaya, keputusan itu adalah langkah yang perlu untuk menghalang kebangkitan harga elektrik tempatan yang ada

End Excerpt ->

Mencari untuk memanfaatkan elektrik kos rendah, Peniaga cryptocurrency telah menubuhkan kedai di New York – tetapi pihak berkuasa kuasa perbandaran dan penduduk tempatan tidak mengalu-alukan mereka.


Pada hari Khamis, Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri New York memberi pihak berkuasa kuasa perbandaran kuasa untuk mengenakan kadar yang lebih tinggi kepada syarikat, yang cryptocurrency tambang .

Menurut pelepasan dari Suruhanjaya, keputusan itu adalah langkah yang perlu untuk mencegah kenaikan harga elektrik tempatan untuk pelanggan kediaman dan perniagaan yang sedia ada. Kerana meningkatnya permintaan tenaga daripada syarikat perlombongan cryptocurrency berskala besar, Suruhanjaya merasakan keperluan untuk "meratakan lapangan bermain."

Kata Pengerusi Suruhanjaya John B. Rhodes:

Kami sentiasa mengalu-alukan dan menggalakkan syarikat-syarikat untuk membina dan mengembangkan perniagaan mereka di New York. Walau bagaimanapun, kita mesti memastikan pelanggan perniagaan membayar harga yang sesuai untuk elektrik yang mereka gunakan. Ini terutama berlaku di komuniti kecil dengan jumlah kuasa kos rendah yang tersedia. Jika kita tidak bertindak, pelanggan kediaman dan komersil sedia ada di komuniti upstate yang berkhidmat oleh pihak berkuasa kuasa perbandaran akan melihat kenaikan mendadak dalam bil utiliti mereka.

Keputusan Suruhanjaya datang selepas New York Municipal Power Agency (NYMPA) – persatuan terdiri daripada 36 pihak berkuasa kuasa perbandaran – tindakan yang diminta diambil terhadap pelanggan beban tinggi kepadatan.

NYMPA memetik impak negatif terhadap bekalan kuasa tempatan selepas syarikat perlombongan cryptocurrency yang ingin mendapat manfaat daripada elektrik kos rendah di rantau ini. Menurut pelepasan Suruhanjaya, "jumlah kuasa yang tidak seimbang" telah diminta dalam beberapa bulan kebelakangan ini oleh ladang-ladang pelayan yang mencari cryptocurrency.

NYMPA juga mendakwa bahawa syarikat-syarikat perlombongan cryptocurrency "tidak membawa pembangunan ekonomi yang secara tradisinya berkaitan dengan beban- syarikat berukuran "- kerana kenyataan bahawa perlombongan cryptocurrency memerlukan tenaga kerja yang agak kecil berbanding dengan operasi intensif elektrik yang lain.

NYMPA juga mendakwa syarikat perlombongan cryptocurrency" tidak membuat pelaburan modal dalam masyarakat setempat. "

 Bitcoinist_Datacenter Outage

Perubahan dalam harga elektrik dijangka meningkat secara drastik kos yang berkaitan dengan penambangan cryptocurrency di New York.

Berita ini juga bertepatan dengan ban larangan Plattsburgh pada cryptocurrency perlombongan, selepas bil elektrik penduduk melonjak. Notis pelepasan Suruhanjaya:

Sekiranya kadar baru telah dibuat pada bulan Januari, dua syarikat cryptocurrency di Plattsburgh akan melihat peningkatan lebih daripada 60 peratus dalam kos elektrik bulanan mereka.

Apa yang anda fikirkan mengenai kesan perlombongan cryptocurrency mengenai kos tenaga penduduk dan perniagaan? Marilah kita tahu di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist, Shutterstock

, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments