Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Usahawan-Hanya Venture Hotel Teori Tribe untuk Terima Bitcoin, Ethereum


· 6 Mac 2018 · 11:00 pm <! – Petikan

Teori Tribe telah mencipta ruang bagi pemikir, inovator dan usahawan untuk bekerja dan tinggal, , dalam semangat keusahawanan berfikir ke hadapan, mereka menerima Bitcoin dan Ethereum. Memulakan perniagaan anda sendiri boleh mahal. Anda mengambil sedikit masa untuk melihat keuntungan dan apabila anda melakukannya, mereka mungkin kembali ke perniagaan untuk menampung perbelanjaan tertentu. Boleh dikatakan, usaha ini boleh menjadi lebih sukar jika anda berurusan dengan digital manakala

Akhir Petikan ->

Teori Suku telah mewujudkan ruang untuk pemikir, inovator dan usahawan kerja dan tinggal, dan semangat keusahawanan berfikiran ke hadapan, mereka menerima Bitcoin dan Ethereum.


Memulakan perniagaan anda sendiri boleh mahal. Anda mengambil sedikit masa untuk melihat keuntungan dan apabila anda melakukannya, mereka mungkin kembali ke perniagaan untuk menampung perbelanjaan tertentu. Boleh dikatakan, usaha ini boleh jadi lebih sukar jika anda berurusan dengan digital manakala sebahagian besar seluruh dunia masih merasakan fiat.

Walau bagaimanapun, rangkaian adalah bahagian penting dalam mengembangkan kedua-dua jenama dan perniagaan anda . Walau bagaimanapun, jika anda baru bermula, setiap sen ditaksir. Oleh itu, usahawan-usahawan membuat penggunaan ruang kerja untuk menjimatkan ruang pejabat dan sewa.

 Balling on a Budget

Balling on a Budget

The Tribe Theory telah mengambil satu langkah lebih jauh dengan menggabungkan harga penginapan asrama dengan keselesaan dan taraf hidup sebuah hotel. Tambah di kawasan kerja perkauman dan anda mendapat tempat untuk usahawan untuk bekerja, tinggal dan rangkaian dengan rakan-rakan mereka.

Menurut CNBC harga setiap katil kapsul di salah satu daripada hotel utama yang dikongsi asrama pergi untuk kira-kira $ 26 setiap malam. Hotel yang dilancarkan di Singapura pada awal bulan ini mempunyai berita yang lebih baik: para tetamu boleh membayar di Bitcoin dan Ethereum.

Vikram Bharati, pengasas Teori Suku, mengatakan:

Kami mempunyai banyak

Para tetamu juga boleh menikmati kemudahan seperti WiFi percuma, sarapan percuma, dan perkhidmatan dobi.

The Struggle Is Real

Bilik-bilik hotel di Singapura akan berkisar $ 180 satu malam pada tahun lepas. Bharati telah berkata bahawa mencari penginapan yang berpatutan, terutamanya di bandar ini, penting bagi usahawan ini jika mereka berharap untuk memanfaatkan pasaran kurang maju di Asia Tenggara.

Oleh kerana itu, beliau berharap hotel usaha akan merayu kepada inovatif, tetapi selalunya wang tunai, usahawan.

Dia menjelaskan:

Apa yang kita cuba buat ialah mewujudkan komuniti. Jadi, bukan sahaja menyediakan kapsul yang mampu dimiliki, tetapi juga mewujudkan tempat di mana orang ramai dapat melibatkan diri dengan usahawan lain dari seluruh dunia.

Bharati kemudian menambah:

Nilai adalah bahawa seseorang dari Kazakhstan dapat bertemu dengan seseorang dari London dan bekerjasama dalam perniagaan bersama-sama, yang sangat sukar dilakukan di ruang bersama atau hotel.

 Keusahawanan Kewarganegaraan Keusahawanan

Keusahawanan Kewarganegaraan Keusahawanan

Ketika memikirkan mengembangkan hotel usaha, Bharati, pernah menjadi seorang jurubank di JPMorgan Chase, diilhamkan oleh pengalaman sendiri semasa bekerja di REAPRA, sebuah firma kapitalis teroka, di mana beliau mengembara ke lebih daripada 50 negara.

Bharati dan isterinya, dengan sokongan REAPRA, menghabiskan $ 45 k dan tiga bulan untuk mengubahsuai asrama, yang sebelum ini dimiliki oleh salah satu usahawan terawal negara itu, Chow Ah Chey.

Bharati menambah:

Kami membina segala-galanya dengan tangan. Kami ingin melakukan itu dengan semangat keusahawanan.

Apa Masa Depan Tidak Terpendam Berada

Bharati berharap dapat menjadikan jenama global. Beliau berkata:

Mari kita lihat bagaimana ini berlaku, tetapi kami ingin membina ini di kebanyakan bandar utama di dunia.

Teori Tribe berharap untuk berkembang ke hab perniagaan utama seperti Hong Kong, Tokyo, Berlin, dan Estonia . Menjelang akhir tahun depan, Bharati berharap telah melancarkan hotel di 10 bandar di seluruh 10 negara.

Apa pendapat anda mengenai konsep Teori Tribe? Adakah hakikat bahawa mereka menerima kripto menjejaskan kejayaan mereka? Beritahu kami di komen di bawah!


Imej ihsan Teori suku

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments