Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Venezuela Jual $ 5 Miliar dalam Petro Cryptocurrency, Tuntutan Presiden


· 12 Mac 2018 · 9:30 pagi <! – Petikan

Presiden Venezuela Nicholas Maduro telah mendakwa kejayaan pelancaran dan penjualan Petro – – cryptocurrency. Petro Cryptocurrency Sale Dilaporkan Teratas $ 5 Bilion Petro adalah cryptocurrency pertama yang kononnya disokong oleh sumber semula jadi. Menurut Presiden Venezuela Nicholas Maduro, penjualan cryptocurrency hewan peliharaannya telah meraup lebih dari lima miliar dolar dalam tempoh pra-jualnya. Cryptocurrency juga dilaporkan menerima 186,000 pembelian bersertifikat. Jika benar, Petro boleh berpotensi

Akhir Petikan ->

Presiden Venezuela Nicholas Maduro telah mendakwa pelancaran dan penjualan Petro yang berjaya – cryptocurrency yang pertama dikeluarkan negara.


Petro Cryptocurrency Sale Dikabarkan Teratas $ 5 Bilion

Petro adalah cryptocurrency pertama yang kononnya disokong oleh sumber semula jadi. Menurut Presiden Venezuela, Nicholas Maduro, penjualan cryptocurrency hewan peliharaannya telah meraup lebih dari lima miliar dolar dalam tempoh pra-penjualannya.

Cryptocurrency juga dilaporkan menerima 186,000 pembelian bersertifikat. Jika benar, Petro berpotensi dipandang sebagai pemecatan sekatan antarabangsa yang agresif.

Sudah tentu, fakta dan angka Petro tidak begitu meyakinkan, memandangkan pengumuman itu dibuat oleh Maduro kepada ahli-ahli Parti Sosialis Bersatu Venezuela – yang ketika itu tokoh kontroversial juga mendakwa bahawa semua hasil daripada penjualan cryptocurrency akan pergi ke perkhidmatan "segala keperluan luar negeri."

Maduro juga menyatakan bahawa pendapatan yang dihasilkan oleh Petro adalah

Seperti yang dilaporkan oleh TeleSUR, data yang kononnya membuktikan kejayaan Petro, datang secara langsung dari Carlos Vargas, Penguasa Cryptocurrency dan Kegiatan Terkait Venezuela. Data Vargas menyimpulkan bahawa 83,000 individu di 127 negara telah membeli dalam cryptocurrency Venezuela – yang aneh, memandangkan Petro hanya dilaporkan akan digunakan untuk pembayaran cukai Venezuela

Petro telah disediakan untuk dibeli semasa mempengerusikannya pada 20 Februari. Ia terutamanya digunakan untuk menghalang sekatan ekonomi yang diterajui oleh Amerika Syarikat.

Amerika Tidak Dibenarkan

Mereka yang ingin melabur di Petro dari Amerika Syarikat mungkin mendapati diri mereka dalam masalah undang-undang [19659010]  Minyak mentah untuk menyokong Petro Cryptocurrency Venezuela

Jabatan Perbendaharaan AS telah mendakwa bahawa cryptocurrency dari Venezuela adalah "lanjutan kredit kepada pemerintah Venezuela" dilarang di bawah sekatan AS. Jabatan Perbendaharaan A.S. juga menyatakan bahawa:

U.S. Sementara itu, Venezuela mengekalkan kedudukannya sebagai negara yang paling menyedihkan di planet ini, kerana kekurangan makanan yang teruk negara yang sudah berhadapan dengan pelanggaran hak asasi manusia.

Apa pendapat anda tentang Petro? Adakah anda fikir statistik ini benar, atau hanya produk mesin propaganda negara? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock, Wikipedia Commons


    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments