Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Veteran Industri Permainan Video Pelancaran Terra Virtua, Platform Hiburan Realiti Maya yang Berasaskan Langganan Pertama


· 9 Mac 2018 · 6:00 pagi <! – Petikan

London, 8 Mac 2018: Hari ini menandakan pelancaran Terra Virtua yang sangat dinanti kategori sepenuhnya pengalaman realiti maya yang membawa bersama permainan VR, pengalaman sosial dan acara penonton dalam satu platform hiburan. Netflix untuk VR – platform hiburan lengkap yang merangkumi permainan, acara sosial dan hidup yang dibayar oleh model langganan Berdasarkan blokchain, platform ini akan dilengkapi dengan aplikasi apl AR dan memanfaatkan aplikasi terbaru dalam

Akhir Kutipan ->

London, 8 Mac 2018: Hari ini menandakan pelancaran yang sangat dinantikan Terra Virtua satu kategori pengalaman realiti maya yang baru yang menyatukan perjudian VR, pengalaman sosial dan acara penonton satu platform hiburan.


  • Netflix untuk VR – platform hiburan lengkap yang merangkumi permainan, acara sosial dan hidup yang dibayar oleh model langganan
  • Berdasarkan blockchain, platform ini akan dilengkapi dengan aplikasi AR
  • dan aplikasi memanfaatkan yang terkini dalam VR untuk mencipta pengalaman yang mendalam para penonton tidak dapat mengalami di tempat lain

Realiti Maya masih belum sepenuhnya memasuki hiburan arus perdana. Salah satu sebabnya ialah apabila kegembiraan awal pengalaman VR baru merosot, tidak ada sebab untuk kembali. Terra Virtua menyediakan pustaka kandungan dan pengalaman yang semakin meningkat untuk dikonsumsi mengikut permintaan, yang dibayar oleh langganan bulanan.

Terra Virtua adalah ekonomi berasaskan blok. Barang dalam permainan, kulit, pengalaman dan banyak lagi boleh dibeli dan dijual dalam Terra Virtua, didorong oleh token 'TERRA'. Token utiliti, perdagangan di bawah simbol TVT ticker, merupakan cara yang selamat dan terjamin bagi pengguna dan pencipta kandungan untuk membeli dan menjual permainan, acara, dan perkhidmatan, serta mempunyai zona berdedikasi dalam Terra Virtua. Dasar blockchain untuk TVT memastikan ketepatan dan ketelusan yang lengkap untuk memperoleh dan membelanjakan tanda, serta model mata wang dan harga global di dalam platform Terra Virtua. Pra-jualan dan tawaran duit syiling awal (ICO) untuk token TVT akan menubuhkan pangkalan mata wang dan pendanaan untuk Terra Virtua.

Gary Bracey, Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas bersama Terra Virtua berkata:

Saya telah terlibat dalam menghasilkan dan mengembangkan permainan video selama lebih dari 35 tahun dan industri telah bercakap tentang VR selama 25 tahun. Dalam masa itu, tiada siapa yang telah memecahkan VR dengan produk arus perdana. Ini sebahagiannya kerana perkakasan secara sejarahnya sukar untuk ditubuhkan, tetapi kebanyakannya kerana pengalaman itu tidak sebaik permainan 2D biasa. Permainan ini tidak seperti yang diubah, ia tidak semudah bermain dengan kawan-kawan anda dan ia tidak menawarkan cukup untuk kembali lagi. Kami akan menukar ini dengan Terra Virtua, dengan menawarkan platform hiburan yang sepenuhnya baru.

Peter Bergstrom, Ketua Pegawai Strategi dan pengasas bersama Terra Virtua, menambah:

Permainan di VR sangat mengagumkan. Pengalaman sosial dalam VR adalah menakjubkan. Dengan Terra Virtua kami melancarkan hiburan VR dan AR yang terbaik dengan ekonomi token TVT, memberikan peluang yang hebat bagi mereka yang ingin menyumbang kepada evolusi platform serta mereka yang ingin memasarkan produk dan perkhidmatan digital mereka ke dunia global penonton dalam ekosistem kewangan global.

Pasukan Terra Virtua terdiri daripada veteran industri permainan veteran industri dan ahli-ahli blockchain, yang kesemuanya terlibat secara aktif dalam operasi perniagaan sehari-hari. Pasukan ini termasuk:

  • Kish Hirani, CTO, bekas ketua perkhidmatan Pembangun untuk Sony PlayStation & PlayStation VR.
  • Doug Dyer, COO, PC, konsol dan veteran industri mudah alih yang pernah bekerja di Microsoft Game Studios dan pengasas Warner Bros. dan bahagian-bahagian permainan mudah alih THQ.
  • Sergiy Khandogin, Penasihat Blok Terra Virtua yang telah memimpin pelbagai usaha pembangunan berasaskan crypto dan merupakan pemimpin yang diiktiraf di kawasan yang baru muncul ini.
  • Keith Ramsdale, Pengarah, 25 + veteran industri tahun dan bekas eksekutif utama di Electronic Arts, dia adalah bekas ahli lembaga di Ukie – badan perdagangan untuk permainan dan industri hiburan interaktif di UK.

Perkhidmatan dan perkhidmatan hiburan VR yang sedia ada telah berpecah dan berdasarkan kepada pengguna yang membeli salinan digital permainan one-off atau membayar untuk mengakses persekitaran maya tanpa kandungan. Terra Virtua menawarkan manfaat langganan bulanan yang serupa dengan Netflix, dengan perpustakaan yang dapat dimainkan kandungan dimainkan, serta pilihan bayar-untuk-lihat untuk acara dan tarikan istimewa untuk mencipta portal hiburan unik yang mendalam.

Bagi pemaju, Terra Virtua menawarkan platform di mana kandungan dan pencipta permainan mengedar dan mengewangkan ciptaan mereka dalam persekitaran khusus. Mereka boleh berkongsi dengan orang lain dan segera dibayar berhubung dengan penggunaan bahan khalayak mereka. Masyarakat pemaju dijemput untuk turut serta dalam ujian alpha portal Terra Virtua. Ini menyediakan pemaju permainan dan hiburan dengan peluang untuk mengoptimumkan kandungan VR dan AR mereka yang akan datang untuk platform.

Terra Virtua adalah pengalaman sosial, mewujudkan komuniti baru dan membolehkan pemain untuk berkolaborasi dan membentuk subkumpulan dan pasukan mereka sendiri di sekitar permainan individu dan pengalaman mereka menyertai atau menonton. Satu aplikasi realiti bercampur menghubungkan kepada Terra Virtua walaupun pengguna sedang bergerak, memastikan mereka mempunyai akses melalui telefon pintar mereka untuk berbual, bekerjasama dan merancang pengembaraan mereka seterusnya.

Visit http://terravirtua.io/ untuk maklumat lanjut dan untuk mendaftarkan minat anda dalam penjualan token TVT Terra Virtua yang akan datang. Pra-jualan akan bermula pada 26 Mac 2018, dengan ICO dijangka akan dilancarkan pada April 2018.

Hubungi Media: Tom Fry di [email protected] atau hubungi +44 (0) 208 819 3170.

Terra Virtua

Terra Virtua adalah platform VR yang berfokuskan hiburan. Ia menggunakan teknologi blockchain dan menggabungkannya dengan langganan gaya video streaming untuk permainan, bersama dengan kandungan dan premium, pengalaman bayar per-play dan bayar per-pandangan. Ia memanfaatkan teknologi mudah alih, avatar dan permainan terkini untuk melibatkan dan menyambungkan komuniti pengguna. Pencipta kandungan mendapat manfaat daripada kerja mereka dalam ekosistem melalui cryptocurrency TERRA. Masukkan Terra Virtua di http://terravirtua.io/


Imej ihsan Terra Virtua

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments