Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Vexanium: Platform Desentralisasi Mengganggu Ekosistem Pemasaran


· April 30, 2018 · 12:00 pm <! – Petikan

Ekosistem pemasaran yang terdesentralisasi yang dipanggil VEXANIUM, yang membantu mengurangkan kos dan meningkatkan kecekapan ketelusan untuk perniagaan komersial, dilancarkan oleh Danny Baskara – perintis e-dagang berasaskan Asia Tenggara. Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Danny Baskara sebelum ini telah membina dan menjual baucer terbesar dan kupon Evoucher platform terbesar di Indonesia, dengan lebih dari 2 juta pengguna aktif. Selepas 7 tahun membina Evoucher, beliau menyedari bahawa blockchain dapat menyelesaikan asas

End Excerpt ->

Ekosistem pemasaran yang terdesentralisasi yang dinamakan VEXANIUM, yang membantu mengurangkan kos dan meningkatkan kecekapan dan ketelusan untuk perniagaan komersial, dilancarkan oleh Danny Baskara – perintis dan pasukan e-dagang berasaskan Asia Tenggara.


Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Danny Baskara sebelum ini membina dan menjual baucer terbesar kupon baucer Indonesia yang paling banyak dengan lebih daripada 2 juta aktif pengguna. Setelah 7 tahun membina Evoucher, beliau menyedari bahawa blokchain dapat menyelesaikan masalah asas industri ini. Idea untuk ekosistem VEXANIUM dilahirkan.

Ekosistem berasaskan blok yang dicipta oleh VEXANIUM akan menyelesaikan masalah sakit utama yang dihadapi oleh industri ini hari ini. Di Asia, majoriti peruncit menggunakan platform pemasaran promo dalam talian seperti Groupon, Dianping atau Meituan untuk memenangi pelanggan baru. Strategi pemasaran promosi sangat bergantung pada kempen di platform ini yang menyediakan trafik dan jualan yang besar.

Platform ini mengenakan purata 15% – 20% komisen untuk setiap transaksi melalui CPA (Cost Per Acquisition) atau CPS (Cost Per Sale) struktur. Peningkatan peruncit semakin meningkat kerana komisen ini, bersama-sama dengan diskaun yang ditawarkan, mewakili sebahagian besar margin mereka. Untuk melindungi margin, peruncit sering memberikan promosi yang kurang menarik yang sama-sama tidak menarik atau dengan istilah yang tidak realistik.

Sementara itu, pelanggan sering kecewa apabila cuba menggunakan baucer atau menebus kad hadiah dan kupon mereka. Kesukaran yang biasa termasuk menggunakan baucar yang telah digunakan, tamat tempoh, hilang atau dengan keperluan T & C yang tidak munasabah.

Baskara berkata:

Dengan menggunakan platform VEXANIUM, syarikat boleh membuat mata dalam aplikasi program kesetiaan dalam bentuk token digital . […] Biasanya insentif seperti ini memberi ganjaran kepada pelanggan dalam aktiviti Perolehan Kos (CPA). Tokoh juga boleh diubah menjadi kupon atau mata yang boleh digunakan dalam aplikasi korporat.

 Vexanium Ecosystem

Kajian yang dilakukan oleh GfK menyimpulkan bahawa 49% pengguna dengan senang hati akan menukar jenama untuk simpanan dalam bentuk kupon. Di pasaran runcit, Asia Tenggara dan Indonesia, khususnya, adalah beberapa pasaran yang paling pesat berkembang di dunia, dengan kedua-dua negara mempunyai lebih daripada 260 juta penduduk. Pentingnya baucer dan kupon untuk peruncit untuk menarik pelanggan baru di kawasan tersebut adalah penting.

VEXANIUM akan merevolusikan ruang ini dengan membawa baucar dan industri kupon ke dalam rangkaian. Platform VEXANIUM juga secara semula jadi akan melayani perniagaan blockchain yang sedia ada dalam pemerolehan, pengaktifan dan pengekalan pengguna mereka. Ini menjadikannya menarik untuk kedua-dua ahli perniagaan, peminat crypto dan pengguna biasa.

Aplikasi VEX mempunyai integrasi dengan pertukaran kripto terpilih untuk membolehkan pengguna untuk terus mengurus keseimbangan token VEX mereka pada pertukaran. Juga, VEX Exchange akan membolehkan pengguna untuk membiayai baucer di kalangan mereka sendiri dan menetapkan harga mereka sendiri. Pelanggan akan dapat menyimpan dan menebus token baucer mereka melalui aplikasi VEXANIUM.

Satu kes kegunaan permainan yang berubah-ubah di Platform VEX adalah pasaran "airdrop" yang menguntungkan, yang akan membolehkan syarikat blockchain membuat kempen tiruan untuk mendapatkan pelanggan baru dan

 Vexanium App

Seperti yang dikatakan Baskara:

Bagi syarikat yang ingin memanfaatkan platform VEXANIUM dan ingin membuat token digital pada aplikasi mereka dikehendaki membeli sejumlah besar tanda digital VEXANIUM -VEX, kerana setiap transaksi menggunakan token VEX. Ia merupakan sebahagian daripada ekosistem VEXANIUM.

Ini akan difasilitasi menerusi aplikasi VEX dan aplikasi mudah alih.

Dalam satu pergerakan yang menarik, pasaran VEXANIUM merancang untuk berfungsi sepenuhnya dan terbuka kepada peniaga dan pengguna individu di Indonesia menjelang Q4 2018. Syarikat itu akan melengkapkan penubuhan ekosistem dengan melancarkan VEXchange dan VEXplorer oleh Q2 2019. Pedagang dan pengguna perusahaan boleh membuat token baucar dan memulakan kempen pemasaran mereka dengan lancar melalui aplikasi mudah alih sehenti.

Syarikat itu merancang untuk melancarkan bandar utama lain di Asia, termasuk Kuala Lumpur, Ho Chi Min City, Seoul, Hong Kong, Bangkok dan Dubai pada tahun 2019. Dan kemudiannya akan berkembang ke hab perniagaan besar di luar Asia pada tahun 2020.

Pengasas VEXANIUM, Robin Jang juga pengasas bersama Coinone Indonesia, bursa saham utama Korea Selatan yang baru saja melancarkan bab Indonesia mereka baru-baru ini. Sebelum menyertai VEXANIUM, beliau adalah pengasas bersama Cashtree, platform pemasaran dalam talian terbesar di Indonesia dan menguruskan syarikat untuk mencapai lebih daripada 10 juta pengguna. Sejumlah pelabur malaikat telah menyokong VEXANIUM, seperti Marcus Yeung, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif SEAbridge, dan Joseph Aditya, Ketua Pegawai Eksekutif Ralali, portal pasaran B2B terbesar di Indonesia.

Keabadian, kecairan dan sifat yang terpencil dari VEXANIUM akan merevolusi pasaran ini sambil memperkenalkan gelombang baru peruncit dan pengguna ke era blockchain.

Jualan token VEXANIUM VEX bermula pada 16 Mei 2018.

Laman Web: https://www.vexanium.com/

Twitter: @vexanium

Telegram: t.me/vexaniumcom


Gambar ihsan Vexanium

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk . Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments