Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Viola.AI mengumumkan Kempen Pilihan Komuniti Sedunia untuk Nama, Pandang dan Persona untuk Penasihat Cinta Terbaik di Dunia


· 26 Februari 2018 · 6:30 pm <! – Petikan

SINGAPORE, 26 Feb 2018 – Blockchain & Viola.AI adalah penyelesaian kepada hubungan dating dan hubungan semasa di seluruh dunia. Dia akan menjadi pasangan pertama dan hubungan A.I. yang berkembang dengan pengguna untuk membantu mereka dalam tahap temu janji, perkahwinan pasangan untuk perkahwinan. Viola.AI akan membantu pengguna untuk membantu orang mencari cinta, membantu mekar bercinta, dan membantu mengekalkan hubungan ini sehingga tahun-tahun senja mereka. The

End Excerpt ->

SINGAPORE, 26 Feb 2018 – Blockchain & AI yang pertama didorong oleh Marketplace untuk cinta, Viola.AI adalah penyelesaian kepada persahabatan dan hubungan semasa yang sedang dihadapi di seluruh dunia. Dia akan menjadi pasangan pertama dan hubungan A.I. yang berkembang dengan pengguna untuk membantu mereka dalam tahap temu janji, perkahwinan pasangan untuk perkahwinan. Viola.AI akan membantu para pengguna untuk membantu orang mencari cinta, membantu mekar cinta, dan membantu mengekalkan hubungan ini sehingga tahun-tahun senja mereka.


Pasukan Viola.AI, yang juga di belakang makan tengahari gula yang bertarikh Sebenar Kumpulan dengan lebih dari 14 tahun rekod kejayaan dan kehadiran serantau di Asia, telah menjual pra-jualan 5 hari awalnya pada Januari 2018 dan baru-baru ini memenangi Anugerah Pelabur Anugerah pada pertandingan ICO Pitching d10e yang berprestij di Kepulauan Cayman.

Sebagai langkah seterusnya dalam satu siri inisiatif utama, Viola.AI mengumumkan bahawa ia akan memberikan kuasa kepada masyarakat untuk memilih dan mengundi nama, rupa, dan persona untuk seumur hidup masa depan AI Advisor dalam kempen yang menyasarkan komuniti di seluruh dunia.

Kempen ini bertujuan untuk mendesentralisasikan dan memperkuat komuniti Viola.AI yang kuat dan bersemangat untuk memutuskan AI yang akan digunakan sebaik sahaja MVP dilancarkan pada Mei 2018.

Dengan inisiatif desentralisasi ini, komuniti di seluruh dunia ty akan memilih dan mengundi nama untuk penasihat AI seumur hidup masa depan mereka, bagaimana dia akan melihat, serta ciri keperibadiannya dalam budaya dan komuniti yang berbeza.

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Viola.AI, Violet Lim , berkata, "Komuniti yang ghairah dan berkembang kami adalah pemacu utama kejayaan projek kami, dan kami berterima kasih untuk mempunyai ahli komuniti berdedikasi yang sangat bersemangat dalam menunjukkan sokongan mereka dan apa yang dimaksudkan oleh Viola.AI kepada mereka. Kami mahu A. kami digunakan oleh semua orang dari budaya yang berbeza, kebangsaan yang berbeza dan kepercayaan yang berlainan. Dan itulah sebabnya kami memberikan kuasa dan peluang kepada komuniti kami untuk membiarkan mereka membuat keputusan mengenai nama untuk Penasihat Cinta Terbaik di Dunia. "

Viola.AI yang kini sedang bergerak ke arah penjualan awamnya pada 14 Mac 2018, akan melancarkan kempen Komuniti Pilihan selepas jualan token selesai.

Menggunakan teknologi AI, teknologi blockchain dan kontrak cerdas, Viola.AI dilengkapi dengan keupayaan beberapa teras:

The Loveest Smart AI: Memberikan khidmat nasihat hubungan yang sesuai dan bijak yang berubah mengikut status hubungan pengguna dengan menggunakan AI dengan enjin belajar mesin peribadi dan empati bahasa semulajadi. Viola.AI akan dilatih oleh 13 tahun pengalaman pengalaman terkumpul Kumpulan, 3500 dataset, dan 1.1 bilion poin data.

Pengesahan ID sebenar: Melindungi pengguna dengan teknologi pengenalan visual. Penggunaan sistem decentralized dan teknologi blockchain membolehkan keselamatan dan pengesahan pengguna yang tinggi, mencegah sebarang kecurian identiti dan melindungi daripada gangguan data dan infrastruktur Viola.AI.

Sokongan Komuniti: Menawarkan sokongan masyarakat yang kuat melalui kebijaksanaan orang ramai dengan kandungan dan nasihat berkualiti yang menangani siasatan pengguna. Viola.AI akan memberi ganjaran kepada pengguna untuk nasihat mereka yang baik dan bermanfaat.

Pasaran berasaskan yang disyorkan: Memberi cadangan tepat pada masanya untuk menangani setiap keperluan pengguna untuk barangan dan perkhidmatan daripada pedagang, pakar dan penyedia perkhidmatan. ] Dompet pintar dan sistem kontrak pintar: Semua urus niaga dalam Viola.AI dikawal oleh dompet selamat dan kontrak pintar untuk memastikan pengguna dapat berinteraksi dan berurusniaga dengan penyumbang dan peniaga dengan mudah kerana semua pihak akan menerima yang dipersetujui – dengan bahagian pendapatan atau komisen.

Dengan pasukan Viola.AI yang kuat serta barisan penasihat ICO yang terdiri daripada usahawan siri, pakar blok dan pakar pelaburan, kepada pelabur teknologi dengan rangkaian besar, pasukan itu adalah yakin untuk mencapai misi mereka untuk mengubah dunia, satu hubungan pada satu masa dan memberi kesan positif kepada berbilion orang di seluruh dunia. Pengasas bersama syarikat Violet Lim dan Jamie Lee telah berjaya membina gergasi bertarikh Asia sejak 14 tahun yang lalu dan Penasihat ICO mereka termasuk:

 • Prakash Somosundram, Usahawan Serial, Fintech Influencer, Penasihat Kerajaan Singapura
 • Kenneth Tan, Pengasas FundYourselfNow dan Penulis Blockchain
 • Alex Haxton, Cryptocurrency dan Perunding Blockchain
 • Peter Sin, Pengasas Bersama Singapore Bitcoin Club
 • Caleb Yap, Pengasas Singapura Bitcoin Club
 • Brian Condenanza, Penasihat ICO , Blockchain dan Bitcoin Early Adopter
 • Phillippe Rodriguez, Presiden Persatuan Bitcoin di Perancis dan pengasas Avolta Partner
 • Michael Reece, Usahawan Blockchain dan Pengasas NicheAdNetwork
 • Bruno Vanryb, Serial Entrepreneur yang mengasaskan Avanquest, penerbit perisian yang disenaraikan dan global
 • Hong Ting Wong, pengasas awal cryptocurrencies, usahawan siri, pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif Botbot.AI dan 2359 Media [19659022] Lisa Clampitt, Pengasas, dan Presiden Institut Penciptaan di New York
 • Dato Larry Gan Nyap Liou, Rakan Urusan di Accenture selama 16 tahun, melabur dan bekerja dengan teknologi inovatif
 • Warren Whitlock,

Pengguna komuniti, serta orang ramai, boleh mengetahui lebih lanjut mengenai kempen pilihan komuniti atau mengenai Viola.AI di sesi AMA (Tanya Me Anything) yang akan datang di Facebook Live pada hari Jumaat, 9 Mac 2018 pada 9 pagi – 10 pagi (UTC + 8) di mana pengasas bersama Jamie dan Violet akan menjawab apa-apa soalan mengenai projek itu. Pengguna boleh menyertai dan bertanya kepada pasukan melalui Telegram atau Facebook.

Untuk maklumat lanjut mengenai Viola.AI dan untuk menyertai senarai putih, layari www.viola.ai

Sertai perbincangan mengenai Viola.AI Telegram: https://t.me/ViolaAI

Mengenai Viola.AI

Viola.AI adalah AI yang sentiasa bertambah, terdesentralisasi dan selamat Memacu Pasaran yang memberikan nasihat, cadangan, concierge dan pertandingan yang didorong data untuk membantu perseorangan untuk menjadi berkesan dan cekap dalam mencari cinta sambil membantu pasangan untuk mengekalkan dan meningkatkan hubungan mereka dengan yang penting lainnya.

Press Contact
Christina Thung
Ketua PR
[email protected]
Komuniti Viola.AI: Telegram


Imej ihsan Viola.AI

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments