Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Viola.AI Mengumumkan Perkongsian dengan 7 Pedagang Gaya Hidup Baru di Asia


· 4 Mac 2018 · 19:30 <! – Petikan

Pasar Barisan Rangkaian Pertama dan AI yang didorong oleh dunia untuk dating, Viola.AI hanya mengumumkan 7 perkongsian menarik baru dengan FarEastFlora.com, Cinta Florist, Mawar Hanya, MemeFlorist.com, Kasut Heatwave, Kreatif dan Estetika CSK untuk menawarkan barangan dan perkhidmatan dari bunga, hadiah, fesyen, F & B dan keindahan dalam Rantau Asia yang boleh didapati di pasaran Viola.AI. Salah satu ciri utama Viola.AI ialah Pasaran A. Dikuasakan oleh token VIOLA yang akan membolehkan

Akhir Petikan ->

Pasar Barangan Pertama dan AI didorong Pertama untuk Dunia untuk dating, pacaran, dan perkahwinan, Viola.AI hanya mengumumkan 7 perkongsian menarik baru dengan FarEastFlora.com Love Florist Mawar Hanya MemeFlorist.com Kreatif Eateries dan CSK Aesthetics untuk menawarkan barangan dan perkhidmatan dari bunga, hadiah, fesyen, F & B dan keindahan di rantau Asia yang boleh didapati di pasar Viola.AI


ciri utama Viola.AI ialah Pasaran AI yang didorong olehnya. Dikuasakan oleh token VIOLA yang membolehkan pengguna membeli kandungan, barangan dan perkhidmatan yang relevan di dalam platform, perkongsian dengan pedagang ini adalah langkah pertama yang berharga untuk memperkayakan dan membina pasaran di Viola.AI untuk memenuhi keperluan perseorangan dan pasangan .

Hadiah dan Bunga

FarEastFlora.com – Penjual bunga dalam talian terkemuka di Singapura yang menawarkan pelbagai lebih daripada 1,000 bunga bunga majlis, bunga bunga, tumbuh-tumbuhan, hadiah dan hamper, FarEastFlora.com juga menawarkan bunga perkhidmatan hiasan untuk perkahwinan dan majlis-majlis khas. Ia juga terdapat di Malaysia dan Hong Kong.

Love Florist – Dilancarkan pada tahun 2012 di Malaysia, Love Florist menawarkan bunga, karangan bunga, kek, dan hadiah romantis untuk perseorangan dan pasangan untuk memilih ulang tahun, hari lahir, pertunangan dan perkahwinan di Malaysia dan Singapura.

Mawar Hanya – Mengkhususkan diri dalam mawar, Mawar Hanya penyedia bunga mewah berasal dari Australia, kini melayani pelanggan dari Singapura, New York, dan London. Mawar mereka sempurna untuk semua majlis-majlis khas, beberapa digabungkan dengan champagne dan coklat.

MemeFlorist.com – Platform florist dalam talian terbesar di Indonesia yang menawarkan pelbagai bunga, hadiah, dan hamper. Penghantaran percuma di seluruh negara, berkhidmat lebih daripada 100 bandar. Mereka komited untuk memberikan perkhidmatan terbaik dan terus memperluaskan rangkaian penghantaran mereka

Fashion

Heatwave Shoes – Jenama kasut premium yang membuat percikan besar di pentas antarabangsa, sekarang mempunyai lebih dari 40 kedai di Singapura , Dubai, Indonesia, Malaysia, Filipina, Kemboja, Myanmar, dan Qatar. Ia bertujuan untuk memperkasakan wanita moden untuk memberikan keyakinan dan keselesaan kepadanya dengan menyediakannya dengan kualiti yang baik, reka bentuk berharga berharga yang boleh bertahan dari siang hingga malam.

Makan

Makanan Kreatif – Kreatif Makanan menyediakan konsep makanan dan minuman untuk pencinta makanan yang mencari pengalaman bersantap yang tidak dapat dilupakan yang mereka mahu berkongsi dengan mereka yang tersayang. Dengan pengalaman selama lebih dari 25 tahun, Creative Eateries bangga memberikan pengalaman bersantap yang konsisten untuk setiap kesempatan – sama ada Masakan Thai, Barat, Cina, Jepun atau Katering.

Kecantikan

CSK Aesthetics – ClearSK Kumpulan pusat-pusat estetik ® menyediakan program estetika yang direka oleh doktor yang memberikan penyelesaian yang selamat dan berkesan untuk setiap kulit, bentuk badan dan kebimbangan rambut. Pasukan ini komited untuk membantu pelanggan mencapai kulit dan bentuk badan yang sempurna tanpa pembedahan dan tidak ada downtime. Semua rawatan menggunakan peralatan yang telah terbukti secara klinikal (ramai juga yang diperakui oleh USA FDA) dan dengan semua protokol yang direka dan diuji oleh doktor dengan pengalaman lebih daripada 20 tahun dalam estetika kulit dan pengurusan berat badan. 12 kedai mereka terletak di seluruh pulau di Singapura.

Apa itu bermakna bagi pengguna di Viola.AI?

Viola.AI berfungsi dengan keupayaan AI untuk mencadangkan barangan dan perkhidmatan dating dan hubungan yang relevan untuk setiap pengguna berdasarkan peringkat hubungan mereka. Melalui kolaborasi dengan 6 pedagang baru yang menarik ini, pengguna boleh mendapatkan akses kepada pelbagai produk dan perkhidmatan yang mereka tawarkan.

Dengan Kontrak Pintar Ethereum di tempat, pengguna juga boleh berinteraksi dan berurusniaga dengan pedagang dengan selesa kerana semua pihak akan menerima saham atau komisen hasil yang dipersetujui. Ini penting kerana pengguna boleh melakukan transaksi yang selamat, dan pedagang tidak akan dibebani oleh kerumitan pengguna yang tidak perlu dari perjanjian itu.

Violet Lim, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Viola.AI berkata:

Kami sangat teruja untuk mempunyai 7 jenama yang kuat dalam industri masing-masing menyertai pasaran Viola.AI apabila aplikasi dilancarkan! Saya percaya bahawa perseorangan dan pasangan akan mendapati perkhidmatan ini berguna dan bermanfaat untuk membantu mereka meningkatkan hubungan mereka. Yang penting, mereka boleh memanfaatkan kepada para pedagang ini, dengan mudah dan selamat di satu tempat.

Mengutipnya sebagai permulaan, Violet berkata, pasukan itu kini memberi tumpuan kepada onboarding lebih ramai peniaga, pakar dan rakan kongsi dalam Viola. bulan-bulan akan datang menjadi tuan rumah pasar yang paling berkuasa dan lengkap.

Pengumuman perkongsian ini datang pada masa yang menarik untuk Viola.AI, selepas syarikat menyimpulkan pra-penjualannya yang kukuh, menjual semua yang diperuntukkan 7.5 juta token 5 hari awal. Pasukan ini tidak melepaskan diri untuk menikmati kejayaannya, dan telah membuktikan nilainya kepada komuniti ghairah mereka dengan meneruskan momentumnya dan dengan cepat membuat perkongsian penting dan mengerjakan MVP.

Viola.AI akan mengadakan AMA berikutnya (Ask Sesi Sesiaku) di Facebook Live pada hari Jumaat, 9 Mac 2018 pada pukul 9 pagi – 10 pagi (UTC + 8) di mana pengasas bersama Jamie dan Violet akan menjawab sebarang pertanyaan daripada orang ramai mengenai projek itu. Pengguna boleh menyertai dan bertanya kepada pasukan menerusi Telegram atau Facebook.

Viola.AI kini sedang bersiap sedia untuk Jualan Awam mereka pada 14 Mac 2018. Whitelist kini dibuka! Daftar sekarang di www.viola.ai .

Sertai perbincangan mengenai Viola.AI Telegram: https://t.me/ViolaAI .

Mengenai Viola.AI

Viola.AI adalah AI yang sentiasa bertambah, terdesentralisasi dan selamat Memacu Pasaran yang memberikan nasihat, cadangan, concierge dan pertandingan yang didorong data untuk membantu perseorangan untuk menjadi berkesan dan cekap dalam mencari cinta sambil membantu pasangan untuk mengekalkan dan memperbaiki hubungan mereka dengan yang penting lainnya.

Hubungi Tekan

Christina Thung
Ketua PR
[email protected]
Komuniti Viola.AI: Telegram


Imej ihsan Viola.AI

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments