Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Viola.AI Mengumumkan Perkongsian Usahasama Baru dengan MegaX untuk Membangun Pengalaman Belanja Seluruh Dunia yang Didorong oleh AI untuk Masa Depan


· 12 Mac 2018 · 2:00 pm <! – Petikan

SINGAPURA, 9 Mac 2018 – , perkahwinan dan perkahwinan, Viola.AI hari ini mengumumkan satu perkongsian kerjasama baru yang menarik dengan MegaX, sebuah rangkaian runcit yang luas dan berkembang lebih daripada 40,000 jenama dengan 5,000,000 pelanggan yang sedia ada – untuk membina pengalaman membeli-belah Runcit AI yang didorong oleh masa depan untuk milenium. Perkongsian strategik ini akan membolehkan Viola.AI menjadi teknologi AI yang akan diintegrasikan ke dalam platform dan rangkaian Runcit MegaX melalui

End Excerpt ->

SINGAPURA, 9 Mac 2018 – Blockchain Pertama Dunia dan Pasaran AI yang dipandu dari dating, pacaran dan perkahwinan, Viola.AI hari ini mengumumkan satu perkongsian kerjasama baru yang menarik dengan MegaX, sebuah rangkaian runcit yang luas dan berkembang lebih daripada 40,000 jenama dengan 5,000,000 pelanggan sedia ada – untuk membina masa depan AI-driven Retail Shopping Perkongsian strategik ini akan membolehkan Viola.AI menjadi teknologi AI yang akan diintegrasikan ke dalam platform dan rangkaian Runcit MegaX melalui sumber terbuka Viola.AI, di mana AI dengan enjin pembelajaran mesin yang diperibadikan dan ciri empati bahasa semulajadi dari Viola.AI akan dapat memberikan cadangan tepat pada masanya untuk menangani setiap keperluan pengguna bagi barangan dan perkhidmatan dari lebih 40,000 jenama di 27 negara.

MegaX juga h merupakan pusat membeli-belah dalam talian pertama dunia, yang dicipta oleh konglomerat fesyen dan gaya hidup iFashion Group yang menggabungkan cryptocurrency asli MGX, dengan rangkaian runcit yang baru muncul. Ia dibentuk kerana keperluan untuk mengembangkan jenama bebas, menarik dan eklektik untuk mencapai pasaran sasaran mereka. MegaX juga menjadi tuan rumah acara muzik dan runcit berskala besar, seperti Artbox Singapore, yang mempunyai jumlah pemilih sebanyak 600,000 pengguna selama 2 hujung minggu pada 2017.

Pemegang token VIOLA akan dapat menggunakan token mereka untuk membuat urus niaga pada masa depan AI – rangkaian runcit kecil di MegaX dan kedua-dua belah pihak sedang meneroka airdrops bersama untuk komuniti dan pelanggan masing-masing.

Violet Lim, Ketua Pegawai Eksekutif & Pengasas Bersama Viola.AI berkata:

sangat teruja dengan perkongsian ini dengan Jeremy dan pasukannya di MegaX! Sejak awal, kami mensasarkan Viola.AI menjadi sumber terbuka bersama API sedia ada yang mudah disesuaikan dan digunakan di seluruh industri dan platform. Melalui kerjasama ini dengan MegaX, kita dapat memaksimumkan dan membangunkan matlamat kami untuk membantu industri yang berbeza di dunia dengan keperibadian yang lebih tinggi, di mana AI kami boleh memajukan barangan dan perkhidmatan yang relevan berdasarkan keperluan, masa dan di mana sahaja mereka berada. Ia juga memperluaskan templat Viola.AI ke aliran pendapatan baru dan peluang pasaran.

Bercakap tentang JV, Jeremy Khoo, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan iFashion Group dan Pengasas bersama MegaX yang juga baru-baru ini menutup penjualan tokennya dan menaikkan lebih dari $ 3.3 juta , dan kini berdagang di beberapa bursa berkata, "Kami membayangkan MegaX menjadi masa depan runcit, yang menggunakan teknologi baru kerana kita melihat perjuangan runcit secara langsung. Kami berkongsi visi ini untuk tidak berdiri diam dan ingin menukar perkara dengan lebih baik dengan Violet, Jamie dan pasukan mereka di Viola.AI. Kami berharap untuk mengintegrasikan Viola.AI ke MegaX untuk memberikan pembeli di seluruh dunia pengalaman yang lebih baik. "

Viola.AI akan memulakan Jualan Awam mereka pada 14 Mac 2018 pada jam 12 malam (UTC + 8). Ia merupakan masa yang menarik untuk syarikat itu, selepas menyimpulkan pra-jualan yang kukuh, menjual semua yang diperuntukkan 7.5 juta token 5 hari awal. Ia juga baru-baru ini mengumumkan perkongsian dengan 7 pedagang gaya hidup di seluruh Asia dan pasukannya sedang mengerjakan MVPnya, yang akan dilancarkan pada Mei 2018.

Untuk maklumat lanjut mengenai Viola.AI dan untuk menyertai whitelist, layari www .viola.ai

Sertai perbincangan mengenai Viola.AI Telegram: https://t.me/ViolaAI

Tentang Viola.AI

Viola.AI adalah sentiasa bertambah, AI yang didesentralisasi dan selamat Marketed Driven yang memberikan nasihat, cadangan, concierge dan pertandingan yang didorong data untuk membantu perseorangan menjadi berkesan dan cekap dalam mencari cinta sambil membantu pasangan untuk mengekalkan dan memperbaiki hubungan mereka dengan yang lain yang signifikan.

Mengenai iFashion Group

iFashion adalah sebuah syarikat konglomerat usaha terunggul yang menumpukan pada melabur dan memperolehi perniagaan fesyen dan gaya hidup e-dagang di Asia Tenggara. Untuk mewujudkan sinergi di kalangan perniagaan, Kumpulan mengagregatkan perniagaan yang sangat pelengkap melalui penggabungan dan pengambilalihan dalam sektor kepentingannya. Kumpulan memperoleh, terutamanya, jenama O2O tempatan Dressabelle dan Megafash, memimpin sehingga IPO.

Press Contact
Christina Thung
Ketua PR
[email protected]
Komuniti Viola.AI: Telegram


Imej ihsan Viola.AI

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments