Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Visa Memiliki Kesilapan yang Tidak Diingini, Kata Kata Kunci Diri Tidak Boleh Dipersalahkan untuk Menguras Akaun


· 17 Februari 2018 · 4:30 pagi <! – Petikan

Selepas menduplikasi tuduhan dan penyalinan akaun pengguna, Visa telah menerima tanggungjawab atas kesilapan kasar – selepas pada mulanya menuntut Coinbase adalah untuk dipersalahkan. Sepanjang minggu lalu, pengguna Coinbase telah mengalami keadaan yang agak tidak menyenangkan. Pelbagai pengguna melaporkan caj duplikat yang salah pada kad kredit dan debit mereka, dengan berkesan menyalirkan akaun bank pengguna dan meninggalkan banyak individu dalam situasi yang berbahaya. Selepas mulanya mengesahkan laporan, Coinbase telah menyalahkan keadaan pada Visa,

Akhir Petikan ->

Selepas menduplikasi tuduhan dan penyalinan akaun pengguna, Visa telah menerima tanggungjawab untuk kesalahan kasar


Sejak minggu lalu, pengguna Coinbase telah mengalami keadaan yang tidak menyenangkan .

Banyak pengguna melaporkan caj duplikat yang salah pada kad kredit dan debit mereka, dengan berkesan menguras akaun bank pengguna dan meninggalkan ramai individu dalam situasi yang berbahaya.

Selepas mengesahkan laporan, Coinbase menyalahkan untuk keadaan kepada Visa, menyatakan "kredit dan caj debit yang salah adalah hasil urus niaga Visa pembalikan dan pengecasan. Ini tidak dilakukan oleh Coinbase. "Banyak individu, bagaimanapun, tidak yakin.

 Coinbase

Jurucakap Visa pada mulanya memberitahu Financial Times bahawa Coinbase sebenarnya salah, menyatakan bahawa institusi kewangan" perubahan sistem yang akan menyebabkan pemegang kad transaksi duplikat melaporkan […] kita juga tidak menyedari tentang mana-mana saudagar lain yang mengalami masalah ini "- seolah-olah menyalahkan kembali ke Coinbase.

Semalam, bagaimanapun, Visa mengaku bertanggungjawab untuk kesilapan yang salah. Dalam kenyataan bersama dari Visa dan Worldpay yang diterbitkan di blog rasmi Coinbase, syarikat menerangkan:

Selama dua hari terakhir, beberapa pelanggan yang menggunakan kad kredit atau debit di Coinbase mungkin melihat transaksi pendaan yang diposting ke akaun pemegang kad mereka. Isu ini tidak disebabkan oleh Coinbase. Worldpay dan Coinbase telah bekerjasama dengan bank mengeluarkan Visa dan Visa untuk memastikan transaksi duplikasi telah dibatalkan dan kredit yang sesuai telah diposkan ke akaun pemegang kad.

 visa " width = "800" height = "600" srcset = "https://www.buybitcoinsingapore.net/wp-content/uploads/2018/02/visa-card-collage.jpg 800w, http://bitcoinist.com/wp- kandungan / muat naik / 2016/10 / visa-card-collage-300x225.jpg 300w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2016/10/visa-card-collage-600x450.jpg 600w "sizes = "(max-width: 800px) 100vw, 800px" /> </p>
<p> Kenyataan bersama meneruskan: </p>
<blockquote>
<p><span style= Semua urus niaga pembalikan kini telah dikeluarkan, dan sepatutnya muncul pada akaun kad kredit dan kad debit pelanggan dalam beberapa hari akan datang Kami percaya majoriti pembalikan ini telah diposkan ke akaun. Jika anda terus menghadapi masalah dengan kredit atau akaun kad debit anda selepas tempoh pembalikan ini, termasuk isu yang berkaitan dengan bayaran kad s atau caj, kami menggalakkan anda untuk menghubungi bank penerbit kad anda. Kami amat menyesal atas sebarang kesulitan yang mungkin menyebabkan pelanggan.

Kenyataan bersama Visa dan Worldpay mengejutkan, kerana syarikat tidak mempunyai rekod prestasi untuk menduplikasi pembelian pada skala besar dan menyalirkan akaun bank pelanggan. Hakikat bahawa hanya Coinbase – salah satu bursa yang paling popular dan gerbang untuk sebahagian besar pelabur cryptocurrency baru – terjejas bahkan lebih penasaran, terutamanya memandangkan keadaan bergolak yang telah mengelilingi hubungan antara syarikat kad kredit dan cryptocurrency.

Adakah akaun anda dikeringkan oleh Visa dan Worldpay? Adakah anda menerima permintaan maaf bersama institusi kewangan? Adakah pendapat Coinbase anda berubah dalam proses? Beritahu kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari Shutterstock, arkib Bitcoinist.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments