Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Vishal Karir Bergabung dengan Ethos sebagai Ketua Pegawai Pelaburan dari BlackRock


· 16 Mac 2018 · 1:00 pm <! – Petikan

Ethos.io tidak teruja untuk mengalu-alukan Vishal Karir sebagai Ketua Pegawai Pelaburan. Beliau disokong oleh lebih daripada 17 tahun pengalaman pelaburan dan teknologi di Morgan Stanley dan yang paling baru-baru ini BlackRock, di mana dia mempunyai $ 1.5 bilion aset di bawah pengurusannya. Vishal akan membawa usaha kami untuk membawa portfolio inovatif untuk kelas aset crypto baru yang menarik kepada orang ramai, serta memimpin pembangunan penyelesaian pelaburan hibrid inovatif kami, membantu Ethos

End Excerpt -> [19659007] Ethos.io tidak teruja untuk mengalu-alukan Vishal Karir sebagai Ketua Pegawai Pelaburan. Beliau disokong oleh lebih daripada 17 tahun pengalaman pelaburan dan teknologi di Morgan Stanley dan yang paling baru-baru ini BlackRock, di mana dia mempunyai $ 1.5 bilion aset di bawah pengurusannya. Vishal akan membawa usaha kami untuk membawa portfolio inovatif untuk kelas aset crypto baru yang menarik kepada orang ramai, serta memimpin pembangunan penyelesaian pelaburan hibrid inovatif kami, membantu Ethos untuk terus merapatkan jurang antara kewangan digital dan tradisional


" Paradigma kewangan dan pelaburan beralih kepada pelabur dan usahawan individu – Saya gembira saya mempunyai bahagian dalam mempercepatkan perubahan ini, "kata Karir mengenai keputusannya untuk membuat langkah dari BlackRock ke Ethos.

Misi Ethos adalah untuk membina ekosistem kewangan yang terbuka, selamat dan adil untuk semua orang. The Ethos Universal Wallet membolehkan pengguna untuk selamat dan selamat menyimpan, menghantar dan menerima pelbagai mata wang digital pada peranti mudah alih mereka dengan tahap keselamatan canggih yang seringkali disediakan untuk dompet perkakasan mahal – tersedia tidak lama lagi sebagai percuma muat turun aplikasi Spring ini. Ia juga memberikan pengguna keupayaan untuk mengesan aset yang disimpan di tempat lain, memberikan pengguna pengalaman pengurusan portfolio digital yang lengkap dalam satu aplikasi, dan pelbagai ciri lain yang direka untuk membuat cryptocurrency lebih mudah diakses dan memupuk penggunaan massa.

Walaupun Universal Wallet adalah langkah pertama dalam misinya, Ethos sudah susah bekerja di projeknya Fiat Gateway – penyelesaian pelaburan hibrid yang akan membuat pelaburan dalam kedua-dua cryptocurrency dan aset tradisional yang lancar dan boleh diakses, diintegrasikan dengan Universal Wallet yang memberdayakan pengguna dengan penuh penjagaan dan kawalan Aset digital mereka

Ketua Pegawai Eksekutif Ethos, Shingo Lavine, berkata:

Dengan pintu masuk Vishal, Ethos dan akhirnya projek Fiat Gateway kami berada dalam kedudukan yang unik dalam industri untuk membawa alat pelaburan yang canggih bagi ekonomi tradisional kepada yang baru kelas aset digital.

Strategi Global Ketua Ethos, Stephen Corliss, menambah:

Hari ini Ethos mengambil lompatan besar f lenyap dengan penambahan Vishal kepada Keluarga Ethos. Kekayaan Vishal dan pengetahuan pelaburan luas akan membolehkan Ethos untuk menyampaikan model pelaburan berkualiti institusi yang boleh diakses oleh semua individu, sehingga kini, hanya boleh diakses oleh beberapa pilihan.

Kedatangan Karir benar-benar menguatkan mandat Ethos untuk menyediakan kuat, nasihat pelaburan yang terbaik dalam kelas dan perancangan kewangan untuk membantu membuka kunci Ekonomi Baru untuk semua orang.

Untuk maklumat lanjut mengenai Ekosistem Ethos, sila lawati https://www.ethos.io/
Untuk sila hubungi [email protected]

Mengenai Vishal Karir

Vishal Karir, CFA, adalah Pengurus Portfolio dan Penyelidik Pelaburan Kuantitatif dengan lebih daripada 17 tahun pengalaman pelaburan dan teknologi di BlackRock dan Morgan Stanley. Vishal mengurus dana Peruntukan Sasaran BlackRock dengan aset $ 1.5 bilion dalam pengurusan. Di samping itu, Vishal bertanggungjawab untuk pembangunan dan pengurusan pelbagai model model BlackRock (penyelesaian portfolio berasaskan ETF), termasuk strategi peruntukan aset berorientasikan hasil dan jumlah keseluruhan.

Portfolio model ini diikuti oleh lebih 15,000 penasihat kewangan dalam Amerika Syarikat. Penyelidikan pelaburan Vishal di BlackRock terutama tertumpu pada pasaran ekuiti. Beliau membangunkan isyarat pelaburan dengan menggunakan algoritma pembelajaran mesin untuk menganalisis sejumlah besar teks bahasa semula jadi. Vishal menyertai kumpulan Penyelesaian Model Portfolios Model BlackRock tidak lama selepas ia dibentuk dan bertanggungjawab terhadap reka bentuk dan pembangunan platform analisis kuantitatif yang telah membolehkan pertumbuhan dan skalabiliti perniagaan yang pesat.

Sebelum itu, beliau mengarahkan Perisikan Perniagaan iShares platform yang mengawal penyelidikan ETF BlackRock. Sebelum menyertai BlackRock pada tahun 2009, Vishal bekerja di Bahagian Teknologi Pembrokeran Perdana di Morgan Stanley. Vishal berkhidmat di papan Pusat Keusahawanan Renaissance, sebuah organisasi impak sosial yang tidak menentu, yang telah membantu individu yang kurang berkhidmat untuk memulakan dan mengembangkan lebih daripada 15,000 perniagaan kecil yang membawa pekerjaan, watak, dan kesihatan ekonomi yang mampan kepada ekonomi tempatan.

Mengenai Ethos

Ethos adalah platform cryptocurrency bertenaga rakyat. Misi kami adalah untuk membina ekosistem kewangan yang terbuka, selamat dan adil untuk semua orang. Kami memanfaatkan kuasa reka bentuk, teknologi, dan kecerdasan sosial untuk mewujudkan penyelesaian terobosan untuk membolehkan semua orang mengambil bahagian dalam Ekonomi Baru – meletakkan kuasa kembali di tangan orang-orang, di mana ia dimiliki.


Gambar ihsan Ethos

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments