Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Vitalik Buterin: 'Terlalu Banyak Penekanan pada Bitcoin ETF'


Vitalik Buterin, pengasas terbesar dalam bentuk cryptocurrency terbesar kedua dengan permodalan pasaran, Ethereum, menyatakan bahawa komuniti meletakkan terlalu banyak perhatian terhadap Bitcoin ETFs. Sebaliknya, beliau mengulangi mengenai pentingnya mewujudkan cara memudahkan pelaburan yang lebih kecil dan runcit ke pasaran.


Berikutan siri Bitcoin ETF baru-baru ini, pengasas bersama Ethereum menggariskan bahawa orang awam meletakkan terlalu banyak penekanan pada bursa saham bursa -funds (ETFs), apabila, sebaliknya, tumpuan harus dilakukan dengan cara untuk pelaburan yang lebih kecil.

Mengapa Tidak Kedua-duanya

Buterin menjadikan kes yang Bitcoin ETFs lebih baik untuk "harga pam", sambil menawarkan alat untuk pelaburan masa kecil dalam pasaran cryptocurrency akan menyelaraskan penerimaan yang lebih cepat sebenarnya

Namun, ia juga perlu diperhatikan bahawa dengan melukis garis jenis, Buterin juga memanfaatkan kedua-dua kes penggunaan cryptocurrency pertama dan paling utama di dunia. Seperti yang ditunjukkan oleh beberapa pengguna, kedua-dua BTC dan ETH boleh berfungsi sebagai pelaburan dan medium pertukaran. Oleh itu, ETF yang berpotensi akan memainkan peranan yang penting untuk memperkukuh bekas, manakala cara pembelian kritikal dalam masa yang singkat akan membantu yang terakhir.

Tidak perlu dikatakan, tweet Buterin telah mendapat perhatian yang cukup. Majoriti orang ramai, walaupun, sepertinya berkongsi kepercayaan bahawa kedua-duanya sama-sama diperlukan untuk kejayaan industri, secara umum.

 Race untuk Bitcoin ETFs Heats Up

ETFs: Topic Hot [19659006] Bitcoin ETF telah menjadi topik yang banyak dibincangkan dalam beberapa hari kebelakangan ini. Pasaran Global CBOE memfailkan permohonan untuk Bitcoin ETF yang didukung oleh VanEck / SolidX pada 2 Jun. Sebagai Bitcoinist melaporkan ia mempunyai peluang yang cukup tinggi untuk mendapat kelulusan. Malangnya, menurut kepada pakar undang-undang Jake Chervinsky, SEC mungkin mengambil masa dan membuat keputusan rasmi pada awal bulan Mac 2019.

Sementara itu, perubahan peraturan yang dicadangkan oleh Winklevoss dengan cepat tidak setuju daripada SEC. Suruhanjaya menolak untuk membenarkan penyenaraian Winklevoss Bitcoin Trust di Bats Exchange BZX. [1965904] Bitcoin (BTC) 0 0 Sepanjang minggu lalu, cryptocurrency pertama dan paling utama di dunia telah meningkat kepada $ 8,300 yang tinggi dua bulan. Berikutan pengumuman SEC berhubung penolakan terhadap Bitcoin ETF yang disokong oleh Winklevoss, harga itu mengambil menyelam besar, kehilangan lebih dari $ 400 dalam hitungan minit. Harga telah pulih semula.

Apakah pendapat anda tentang pendapat Buterin mengenai Bitcoin ETFs? Jangan teragak-agak untuk memaklumkan kami dalam komen di bawah!


Imej ihsan Arkib Bitcoinist.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments