Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Volinex Menawarkan Penyelesaian Komuniti Crypto untuk Terbitan Kad Debit Utama


· 26 Januari 2018 · 6:00 pm <! – Petikan

BARCELONA, 25 Januari 2018 – Pada 14 Januari, kad debitnya untuk menawarkan penyelesaian untuk ditutup secara tiba-tiba semua kad debit Visa yang dikeluarkan oleh WaveCrest. Isu ini masih menimbulkan masalah besar bagi berjuta-juta pemilik cryptocurrency Eropah. Untuk kad debit mereka, Volinex bermitra dengan sebuah syarikat yang bekerja dengan pembekal kad kredit terbesar di Eropah. Pada orang volinex.com boleh menempah pra-pesanan untuk salah satu

Akhir Petikan ->

BARCELONA, 25 Januari 2018 – Pada 14 Januari Volinex AG melancarkan kad debitnya untuk menawarkan penyelesaian untuk penutupan secara tiba-tiba semua kad Debit Visa dikeluarkan . Isu ini masih menimbulkan masalah besar bagi berjuta-juta pemilik cryptocurrency Eropah. Untuk kad debit mereka, Volinex bermitra dengan sebuah syarikat yang bekerja dengan pembekal kad kredit terbesar di Eropah. Pada volinex.com orang boleh meletakkan pra-pesanan untuk salah satu daripada 100,000 Cryptocards Volinex yang tersedia. Hingga masa ini lebih daripada 5,300 kad telah dijual.


Keyakinan

Platform Volinex menawarkan dompet dari mana kriptografi boleh dijual dalam euro dan dolar berdasarkan kadar harian. Dari situ wang itu boleh dimuatkan ke kad debit dan tidak lama lagi ia juga mungkin untuk meletakkan wang pada akaun IBAN yang dipautkan dan membuat pemindahan terus dari keseimbangan crypto. Bukan sahaja Volinex bekerjasama rapat pada 2018 dengan rakan kongsi mereka yang dipercayai, dari tahun 2019 dan syarikat itu juga akan mempunyai lesen perbankan sendiri. Ini bermakna pihak ketiga tidak akan dapat menyekat kad mereka.

Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram

Volinex mengambil tanggungjawabnya dengan serius dan dengan itu mematuhi peraturan seperti yang termaktub dalam Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram (MLA). Ini bermakna bahawa orang yang ingin menempah kad debit perlu mendaftar di bawah nama sebenar mereka, perlu memberikan salinan dari pasport mereka atau kad pengenalan diri, selfie dengan kad ID atau pasport mereka, dan satu bil dari tiga bulan terakhir . Pengesahan ini diperlukan untuk mematuhi AML dan untuk memastikan kad tersebut dapat dikeluarkan. Sebaik sahaja pesanan pra telah ditempatkan dan dibayar, Volinex menghantar e-mel untuk memaklumkan pelanggan mereka apabila kad debit mereka akan dihantar. Pelanggan akan menerima cryptocard mereka melalui pos biasa, dan apabila diterima mereka perlu mengesahkan identiti mereka untuk mengaktifkan kad.

Harga

Akhir secara tiba-tiba kolaborasi antara WaveCrest dan Visa menyebabkan kad crypto aktif yang sangat sedikit terdapat di Eropah pada masa ini. Volinex memutuskan untuk mengambil tindakan pantas untuk menyelesaikan isu kad debit utama ini. Kad debit yang dikeluarkan oleh syarikat itu boleh digunakan untuk Bitcoins (BTC), Litecoins (LTC), Ether (ETH) dan Bitcoin Cash (BCH), dan akan dijual seharga € 24.90. Ini termasuk perkilangan, penghantaran, dan mel. Orang boleh membayar kad di BTC, ETH, LTC, dan BCH.

Mengenai Volinex

Pada platform Volinex, sesiapa sahaja boleh menubuhkan akaun bank percuma dengan Bitcoin Wallet yang dipautkan, tanpa mengira sama ada mereka pelanggan peribadi atau perniagaan. Dengan perisian Volinex, pelanggan boleh membuat pemindahan bank secara langsung dengan IBAN peribadi dari baki Bitcoin mereka. Ini menjadikan pemindahan dan penjualan manual Bitcoins sesuatu yang lalu. Volinex membuat crypto mudah!

Selain itu, Volinex menawarkan kad debit yang boleh diunggulkan dengan penggunaan platform dalam talian. Rakan kongsi kerjasama memastikan semua prosedur yang berkaitan dengan undang-undang, seperti pematuhan Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram, lesen yang diperlukan, dan kaitan dengan sistem perbankan yang disahkan FIAT disediakan.

Maklumat tambahan mengenai Volinex boleh didapati di www.volinex.com Facebook Twitter dan saluran YouTube kami Volinex TV .


Imej ihsan Volinex

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments