Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Votem Lancar Bukti Protokol Undian Menyediakan Sistem Voting Digital Pengesahan Voter Akhir-ke-Akhir


· 26 Mac 2018 · 1:00 pm <! – Kutipan

26 Mac 2018, Cleveland, OH – Votem melepaskan protokol Bukti Vote (POV), pelan tindakan untuk sistem pengundian digital yang disahkan pengundi akhir-ke-akhir (E2EVV) yang menggunakan blokchain untuk memastikan kebolehpercayaan, keselamatan, dan ketelusan pilihan raya, kepada orang ramai untuk semakan dan mengulas. POV akan berfungsi sebagai platform sendiri Votem dan sebagai spesifikasi sumber terbuka untuk acara undian dan pemilihan berdasarkan blokchain di seluruh dunia. POV menyediakan operasi dan

End Excerpt ->

26 Mac 2018, Cleveland, OH – Votem membebaskan Protokol Bukti Vot (POV) untuk sistem pengundian digital yang disahkan pengundi akhir-ke-akhir (E2EVV) yang menggunakan blokchain untuk memastikan kebolehpercayaan, keselamatan, dan ketelusan pilihan raya, kepada orang ramai untuk semakan dan mengulas.


POV akan berkhidmat sebagai Votem sendiri platform dan sebagai spesifikasi sumber terbuka untuk acara undian dan pemilihan berdasarkan blokchain di seluruh dunia. POV menyediakan kerangka kerja operasi dan teknikal untuk mengendalikan pemilihan yang dapat disahkan sepenuhnya E2E, dari penciptaan pertandingan ke pengundi undi individu. POV memanfaatkan mixnet enkripsi semula ElGamal untuk tidak dikenali, skema pelbagai tandatangan untuk pengesahan dan kebenaran pengundi, dan pengedaran kunci yang boleh diedarkan dan pengesahan yang dapat disahkan untuk pengesahan dan penyahsiran undi.

Oleh kerana harapan Votem bahawa POV akan menjadi antarabangsa standard untuk sistem undian blok, syarikat itu membuka protokol kepada ahli-ahli tertentu untuk semakan. Votem mencari profesional daripada sama ada blockchain atau ruang keselamatan pilihan raya untuk membaca dan mengulas protokol mereka secara individu untuk membantu membina platform yang paling mudah diakses dan berfungsi.

Mereka yang berminat membaca dan menyumbang kepada Votem's Bukti protokol Vote boleh mengisi kajian ini dan pasukan Votem akan menjangkau dengan salinan protokol untuk semakan pemohon bersama-sama dengan borang maklum balas.

Mengenai Votem

Votem adalah blok block platform pengundian mudah alih yang membolehkan rakyat di seluruh dunia mudah mengundi dalam talian dengan tahap kebolehpercayaan, kebolehaksesan, keselamatan, dan ketelusan yang tidak wujud pada masa ini. Ditubuhkan pada tahun 2014 oleh Ketua Pegawai Eksekutif, Pete Martin, misi Votem adalah untuk menukar cara orang mengundi dan percaya bahawa pengundian mudah alih akan membawa kepada perubahan positif di dunia dengan menyediakan pengundi dengan ketelusan yang lengkap, sehingga membentuk masa depan demokrasi. Setelah menjalankan sembilan pilihan raya untuk kedua-dua pelanggan swasta dan awam, Votem telah menerima pujian dan penghargaan daripada pelbagai institusi termasuk Anugerah Teknologi Cleveland dan Anugerah OHTech Best of Tech. Platform pengundian mudah alih adalah pra-penjualan pra-Perjanjian Mudah Alih untuk Masa Depan Token (SAFT) untuk butiran VASTnya yang pada masa ini hanya terbuka kepada pelabur yang bertauliah. Pra-penjualan awam dijadual ditutup pada 29 Mac, 2018.

Untuk Pertanyaan Tekan Votem, hubungi: Aleck Silva-Pinto, [email protected] | (216) 930-4300 x 1016


Imej ihsan Votem

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments