Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Walaupun Kekhawatiran Keselamatan, Kebanyakan Besar Perniagaan Berminat dengan Cryptocurrency


· 8 Mac 2018 · 9:00 pagi <! – Petikan

Walaupun kebimbangan mengenai ketidaktentuan dan keselamatan, penyelidikan telah menunjukkan bahawa majoriti perniagaan terbuka untuk menggunakan cryptocurrency untuk urus niaga perniagaan, dan kesedaran positif sedang dibangkitkan melalui keselamatan siber. Sense Business Dalam usaha mendorong mereka ke arah penerimaan arus perdana, Bitcoin dan cryptocurrency terus mengukuhkan diri mereka dalam minda pemilik perniagaan di mana-mana – yang semakin terbuka untuk menggunakan cryptocurrency untuk transaksi perniagaan. Satu kajian oleh Majlis Keselamatan Antarabangsa Neustar (NISC) mempunyai

Akhir Petikan ->

Walaupun kebimbangan terhadap ketidaktentuan dan keselamatan, penyelidikan menunjukkan bahawa sebahagian besar perniagaan terbuka untuk menggunakan cryptocurrency untuk perniagaan


Sense of Business

Dalam usaha mendorong mereka ke arah penerimaan arus perdana, Bitcoin dan cryptocurrency terus mengukuhkan diri mereka dalam minda pemilik perniagaan di mana-mana – yang semakin terbuka untuk menggunakan cryptocurrency untuk urusan perniagaan.

 perniagaan "width =" 640 "height =" 400 "srcset =" http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2018/01/g-global- perniagaan-portal-cover-pr-1120x700.jpg 1120w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2018/01/g-global-business-portal-cover-pr-300x188.jpg 300w, http: //bitcoinist.com/wp-content/uploads/2018/01/g-global-business-portal-cover-pr-768x480.jpg 768w, http: // bitcoin ist.com/wp-content/uploads/2018/01/g-global-business-portal-cover-pr-1024x640.jpg 1024w "sizes =" (max-width: 640px) 100vw, 640px "/> </p>
<p> Satu kajian oleh Majlis Keselamatan Antarabangsa Neustar (NISC) telah mendedahkan bahawa 80 peratus organisasi berminat menggunakan Bitcoin, <a href= Litecoin dan kriptografi mata wang lain untuk urus niaga.

Perniagaan Savvy juga menyedari potensi keuntungan yang ada pada pasaran cryptocurrency yang tidak menentu, kerana 48 peratus percaya menggunakan cryptocurrency untuk urus niaga dapat menjana pendapatan melalui nilai tambah.

Namun, seperti mencatat oleh Review Business Computer ditimbulkan dengan menerima mata wang kriptografi yang biasa digunakan sebagai bayaran tebusan, dan 80 peratus juga menyedari kesedaran mereka tentang peningkatan risiko serangan DDoS (serangan penolakan yang disebarkan).

Kesan Positif Keamanan

Keamanan mengelilingi muncul tanda kripto Walau bagaimanapun, peningkatan, walau bagaimanapun, dan kira-kira 40 peratus perniagaan mendakwa bahawa secara aktif meningkatkan keselamatan berkaitan dengan DDoS, ransomware dan hacks yang disasarkan. Dijelaskan Rodney Joffe, Ketua NISC dan Naib Presiden Senior Neustar dan Fellow:

Ransomware dan serangan DDoS terus dilihat sebagai ancaman utama kepada syarikat-syarikat yang disebabkan oleh kelantangan semata-mata, kerumitan dan potensi keterukan serangan. Yang mengatakan, tidak terlalu jauh sebagai kebimbangan kedua terbesar kepada perniagaan yang bergerak ke hadapan adalah ancaman kewangan.

 ransomware "width =" 640 "height =" 400 "srcset =" http://bitcoinist.com/wp-content/ muat naik / 2017/12 / syarikat insurans-menyalahkan-bitcoin-untuk-ransomware-serangan-1120x700.jpg 1120w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2017/12/insurance-companies-blame-bitcoin -for-ransomware-attack-300x188.jpg 300w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2017/12/insurance-companies-blame-bitcoin-for-ransomware-attacks-768x480.jpg 768w, http : //bitcoinist.com/wp-content/uploads/2017/12/insurance-companies-blame-bitcoin-for-ransomware-attacks-1024x640.jpg 1024w "sizes =" (max-width: 640px) 100vw, 640px " /> </p>
<p> <em> Kajian Perniagaan Komputer </em> melaporkan bahwa serangan DDoS adalah kebimbangan terbesar bagi para pemilik usaha, diikuti dengan ketakutan oleh serangan <a href= ransomware – yang dilihat pada ancaman yang semakin meningkat 45 peratus responden sangat bimbang ransomware pada masa hadapan. Dijelaskan Joffe:

Berbekalkan banyak alat, seperti peranti IOT yang berkompromi, kemungkinan kita akan melihat penggodam menggunakan ransomware dan serangan DDoS untuk menyebabkan gangguan utama. Pada masa yang sama, kami mungkin melihat mereka memberi tumpuan kepada mencuri sejumlah besar data kewangan, yang mungkin termasuk mata wang tradisional, atau mata wang kriptografi yang semakin popular – seperti Bitcoin. Dengan membangunkan strategi keselamatan yang lebih kohesif, organisasi dapat mengasah data, proses dan model mereka yang paling rentan, melindungi maklumat kritikal mereka dalam jangka pendek dan panjang.

Berapa lama sehingga anda berfikir Bitcoin dan pembayaran cryptocurrency adalah umum di arus utama, perniagaan setiap hari? Adakah anda fikir serangan ransomware akan terus meningkat? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan dari Reuters, arkib Bitcoinist.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments