Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Wawancara dengan Peter Borovykh: Pengarang 'Aplikasi Blockchain dalam Kewangan'


· 14 Mac 2018 · 8:00 pm <! – Kutipan

Tetamu saya hari ini adalah nama terkenal dalam kalangan blokchain, Peter Borovykh, memberi kita pandangan orang dalam dunia dan projek cryptocurrency dan projek cryptocurrency. Beliau adalah pengarang "Aplikasi Blockchain dalam Kewangan" dan telah bercakap pada acara dan persidangan di seluruh dunia. Peter baru-baru ini bercakap di Blockchain untuk Persidangan Wall Street dan sekarang dia berada di sini untuk berkongsi pandangannya mengenai perubahan blok global dengan kami. Dia adalah pelopor utama dan

End Excerpt ->

Tetamu saya hari ini adalah nama terkenal dalam kalangan blockchain, Peter Borovykh, yang akan memberikan kita pandangan orang dalam blok block global dan trend dan projek cryptocurrency. Beliau adalah pengarang "Aplikasi Blockchain dalam Kewangan" dan telah bercakap pada acara dan persidangan di seluruh dunia.


Peter baru-baru ini bercakap di Blockchain untuk Persidangan Wall Street dan kini dia berada di sini untuk berkongsi pandangannya mengenai perubahan blok global dengan kami. Beliau adalah perunding utama dan perunding fintech dengan BlockchainDriven, agensi perundingan dan fintech.

Terdapat perbezaan utama bagaimana negara-negara maju dan membangun menggunakan blokchain dan perbezaan ini yang akan menentukan bagaimana blok global dan landskap cryptocurrency

Sebelum memulakan, Petrus mengingatkan bahawa terdapat banyak projek yang selainnya ia berada di bawah perjanjian bukan pendedahan, jadi dengan kata-kata itu kita melambai masuk.

 Peter Borovykh, yang akan memberi kita orang dalam pandangan terhadap trend global dan trend cryptocurrency dan projek

Bitcoinist: Saya tahu anda melakukan perundingan secara global. Apakah beberapa trend yang anda lihat? Bagaimanakah kerja yang anda lakukan di luar negara berbanding dengan AS?

PB: Saya telah mengusahakan projek-projek di beberapa kawasan berbeza yang menunjukkan minat tinggi dalam aplikasi blockchain. Amerika Latin, AS, rantau Eropah Timur / Rusia, dan lebih baru-baru ini, India. Trend yang paling jelas adalah bahawa negara-negara maju lebih menumpukan pada aplikasi dan utiliti blockchain dan bukannya pada cryptocurrency, sedangkan bagi negara-negara sedang membangun sebaliknya.

Syarikat-syarikat di sini di Amerika Syarikat terus berlaku selepas gangguan, operasi, pembayaran, urus niaga, penempatan perdagangan, operasi pejabat belakang. Saya mempunyai pelanggan insurans misalnya, ingin mengganggu insurans P & C.

Bitcoinist: Jadi, negara-negara membangun berfokus pada crypto?

PB: Ya. Negara-negara membangun mahu stok yang berkaitan dengan cryptocurrency dan pertukaran crypt. Akhirnya matlamat mereka adalah untuk bergerak ke fasa blockchain, memintas fasa internet sama sekali.

Bitcoinist: Bypassing fasa internet?

PB: Betul. Di sini pembayaran AS sering dilakukan dalam talian, tetapi di Rusia misalnya, kurang dari 1% urus niaga adalah dalam talian. Mereka kurang dalam perkhidmatan pembayaran internet yang boleh dipercayai. Ada versi Rusia dari Google, Facebook, Uber, tetapi tiada siapa yang ingin memasukkan maklumat kad kredit mereka kerana ada ketakutan yang munasabah untuk ditangkap. Tetapi blockchain boleh membenarkannya berubah dan itulah yang saya maksudkan dengan memintas fasa internet.

Negara-negara membangun sedang berusaha untuk bergerak ke ekonomi digital dan blockchain adalah pilihan terbaik untuk membuatnya berlaku. Seperti Brazil, yang mencari sistem pembayaran blockchain yang lebih tradisional, tetapi kebanyakan negara membangun mahu kemungkinan pertukaran crypt. Walaupun di India, saya berunding dengan model perniagaan untuk pertukaran kripto yang boleh dipercayai.

Bitcoinist: Tetapi saya pernah mendengar pemecut blockchain di Rusia dan Belarus. Tidak semestinya mereka juga akan menggunakan utiliti blockchain seperti AS?

PB: Lucu anda harus menyebutnya, saya sebenarnya berunding dengan penciptaan pemecut itu untuk Rusia, Belarus, dan Ukraine . Ia sesuatu yang mereka sedang mempertimbangkan, tetapi secara realistik ia akan mengambil masa yang sangat lama untuk mana-mana blockchain untuk diintegrasikan. Ia sama seperti isu yang kita lihat dengan bank mengintegrasikan barisan blok di sini adalah AS.

Bitcoinist: Blockchain dan kewangan seolah-olah bersatu. Pada hari-hari awal ia seolah-olah tidak ada otak. Jadi apa masalah yang anda sedang bicarakan?

PB: Nah, sekalipun anda membuat barisan blok, ia masih perlu diterima dan dirundingkan dengan banyak pihak berkepentingan. Sekalipun ia diintegrasikan, keseluruhannya adalah bahawa komuniti syarikat perlu mengintegrasikan dengan lancar sekali lagi, yang jelas sangat sukar, terutama bagi bank-bank besar dengan lebih banyak pemegang kepentingan.

Itu dan untuk sebab tertentu, mereka hanya menganggap rangkaian mendatar, yang hanya pelan yang dahsyat.

Bitcoinist: Bolehkah anda terangkan?

PB: Pasti. Rangkaian mendatar akan menjadikan setiap bank sama di seluruh rangkaian, tetapi itu menimbulkan isu kerana mereka semua akan terus bersaing dengan satu sama lain. Ia menimbulkan persoalan tentang siapa yang akan membuat seni bina. Jelasnya, bank-bank yang bersaing tidak mahu menyertai.

Menegak lebih baik dalam kes ini kerana ia merangkumi semua pihak berkepentingan dalam rantaian bekalan, termasuk bank. Jadi, jika pelanggan membeli sesuatu dari kedai runcit, itu adalah satu bahagian dari menegak dan ia turun terus ke bank. Ini penyelesaian yang lebih baik untuk semua orang, pelanggan, runcit, hospitaliti, bank. Sesiapa menyedari bahawa yang pertama akan mengalahkan musuh.

Rangkaian mendatar mungkin dapat berfungsi untuk bank serantau, tetapi hanya jika mereka semua bekerjasama bersama. Mereka sebenarnya boleh bersaing dan mengungguli yang lebih besar yang menawarkan penyelesaian yang baik dan ia akan menjadi lebih mudah juga kerana mereka mempunyai lebih sedikit pemangku kepentingan untuk melalui.

Bitcoinist: Apa yang diperlukan untuk menjadikan ini realiti?

PB: Pendidikan. Saya tidak dapat menegaskannya cukup. Saya tahu bunyi itu aneh, tapi sekarang tiada siapa yang tahu banyak tentang blockchain yang membawa mereka kepada penyelesaian yang salah. Terutama pembuat keputusan utama. Sekarang orang-orang yang melihat ke blockchain untuk pelbagai syarikat adalah tangan kanan, yang kemudiannya perlu mendidik pembuat keputusan dan memperlahankan keseluruhan proses dengan maklumat berharga yang hilang atau tidak difahami dalam proses.

Secara realistik, pembuat keputusan di sini dalam AS dan setiap rantau di dunia perlu berhenti berpura-pura mereka tidak mempunyai masa. Terdapat begitu banyak perkhidmatan pendidikan, nasihat, bengkel, persidangan, acara. Peluang untuk belajar di luar sana, yang perlu mereka lakukan ialah pergi ke mereka. Organisasi menjalankan risiko yang sangat tinggi untuk keluar dari gelung, dan ini bukan sesuatu yang mereka akan dapat mengejar apabila seseorang akhirnya membuat langkah besar mereka.

Bitcoinist: Apa-apa ramalan tentang siapa yang akan ?

PB: Ia permainan seseorang, tetapi bank-bank yang lebih kecil mempunyai sumber daya ditambah dengan pihak yang berkepentingan untuk berunding dengannya. Melangkah untuk rangkaian menegak akan menjadi langkah yang lebih bijak, lebih cekap, dan pantas juga. Akhirnya, penghalang akan membolehkan transaksi apa-apa, pembayaran, harta benda, data, kontrak, dan lain-lain boleh dipercayai, yang mana ia melakukannya terlebih dahulu mendapat kelebihan yang tidak adil untuk mengalahkan persaingan secara ekonomi dan menarik atau mencuri lebih ramai pelanggan.

Ia bermula dengan bank, tetapi jurang pendidikan dan kerjasama adalah langkah pertama yang paling penting. Itulah sebabnya saya telah bekerjasama dengan EDC (Perbadanan Pembangunan Ekonomi) NYC untuk memajukan bulat-bulat dan mendapatkan institusi kewangan yang berbeza bersama-sama untuk membincangkan penyelesaian pelanggan.

Bitcoinist: Saya tahu anda sedang berjalan rendah pada waktu yang saya ingin dapatkan satu lagi soalan. Anda salah seorang penganalisis yang menjalankan Laporan Penilaian Krisis Global Cryptococcus, bukan? Sebarang pandangan yang anda boleh kongsi?

PB: Kami sebenarnya akan menamatkan penilaian tetapi Amerika Latin melompat ke mana-mana. Seperti yang saya telah bekerja di rantau ini saya telah melihat tangan pertama bagaimana ia membentuk. Jika anda berminat dengan penilaian baru, anda perlu menghadiri bengkel yang saya ajar di New York City minggu depan.

Bitcoinist: Terima kasih atas pandangan anda dan masa Peter anda.

PB: Keseronokan saya.

Apa pendapat anda tentang trend global blockchain? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan BlockchainDriven.com dan BlockchainFuture.com/Finance-Innovation

Tunjukkan komen [19659046] (fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments