Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Wax (WAX) Dapat Disenaraikan di Kucoin!


· 26 Februari 2018 · 6:00 pm <! – Petikan

KuCoin sangat bangga untuk mengumumkan satu lagi projek besar yang datang ke platform perdagangan kami. WAX (WAX) kini boleh didapati di KuCoin. Pasangan dagangan yang disokong termasuk WAX / BTC, WAX / ETH. Sila ambil perhatian tentang jadual berikut: 1. Deposit WAX dan pengeluaran: 14:00 25 Februari 2018 (UTC + 8) 2. Perdagangan WAX: 14:00 25 Feb 2018 (UTC + 8) WAX (WAX) Pengenalan WAX adalah platform yang terpencil yang membolehkan sesiapa untuk mengendalikan pasaran maya yang berfungsi sepenuhnya dengan pelaburan sifar di

Akhir Kutipan ->

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek besar yang datang ke platform perdagangan kami. WAX (WAX) kini boleh didapati di KuCoin . Pasangan perdagangan yang disokong termasuk WAX / BTC, WAX / ETH.


Sila ambil perhatian jadual berikut:

1. Deposit WAX dan pengeluaran: 14:00 25 Feb, 2018 (UTC + 8)
2. WAX (UTC + 8)

WAX (WAX) Pengenalan

WAX adalah platform yang didesentralkan yang membolehkan sesiapa untuk mengendalikan pasaran maya yang berfungsi sepenuhnya dengan pelaburan sifar dalam keselamatan, infrastruktur, atau pemprosesan pembayaran. Dibangunkan oleh pengasas OPSkins, pasaran utama dunia untuk aset permainan video dalam talian, WAX direka untuk melayani 400+ juta pemain dalam talian yang sudah mengumpul, membeli dan menjual barangan dalam permainan.

Permainan dalam talian adalah industri yang mempunyai Pertumbuhan pesat yang berpengalaman dalam beberapa tahun kebelakangan ini dengan permainan multiplay yang menawarkan platform untuk orang dari seluruh dunia untuk bersaing, atau bekerjasama, antara satu sama lain. Hasil daripada perkembangan pesat dalam jumlah pemain dalam talian, semakin ramai pengguna mencari untuk membeli, menukar, atau menjual aset dalam permainan untuk pelbagai aplikasi, dan sub pasaran ini telah berkembang menjadi $ 50B yang mengejutkan antara 400 juta pemain video yang menyertai pertukaran aset maya.

WAX (WAX) Laman Web Rasmi: https://wax.io
WAX (WAX) Telegram: https: // t.me/waxtokenannoucements
WAX (WAX) Whitepaper: klik di sini

Amaran Risiko: Pelaburan cryptocurrency adalah perjanjian modal teroka, ia mempunyai model perniagaan 7 x 24 jam tanpa waktu dekat pasaran. Sila beri perhatian lebih kepada pelaburan berisiko. KuCoin memegang sistem ketat penapisan mengenai semua perjanjian token, tetapi kami tidak pernah mengambil apa-apa liabiliti untuk tingkah laku pelaburan.
KuCoin Team


Gambar ihsan KuCoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments