Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

WELL Luncurkan Papan Pemuka Peribadi untuk Penyokong Crowdsale


· 19 Februari 2018 · 9:00 pm <! – Kutipan

19 Februari, 2018 – Los Angeles, California WELL telah mengumumkan pelancaran peribadi papan pemuka untuk penyokong crowdsale, yang akan berfungsi untuk meningkatkan proses crowdsale dan memastikan pematuhan. Papan pemuka peribadi WELL telah dilancarkan pada 15 Februari, sebelum tarikh orang ramai yang baru. Pra-penjualan Whitelist pada asalnya dijadualkan berakhir pada 24 Februari, dengan penjualan awam (ICO) bermula pada 25 Februari dan berakhir pada 15 Mei. The dashboard peribadi membolehkan WELL

End Excerpt ->

19 Februari, 2018 – Los Angeles, California WELL telah mengumumkan pelancaran papan pemuka peribadi ] untuk penyokong crowdsale, yang akan berfungsi untuk meningkatkan proses crowdsale dan memastikan pematuhan.


 WELL Login

Papan pemuka peribadi WELL telah dilancarkan pada 15 Februari, sebelum tarikh orang ramai yang baru. Pra-penjualan Whitelist pada asalnya dijadualkan berakhir pada 24 Februari, dengan penjualan awam (ICO) bermula pada 25 Februari dan berakhir pada 15 Mei. Papan pemuka peribadi membolehkan WELL untuk beralih dari Whitelist kepada pra-jualan awam, yang kini akan berjalan sehingga 15 April. Penjualan Awam akan berjalan dari 16 April hingga 15 Mei (tiada perubahan akan dibuat hingga tarikh akhir).

Perubahan ini telah dibuat untuk memenuhi permintaan luar biasa daripada penyokong dan untuk menambah lebih banyak fungsi ke platform WELL dan harus datang sebagai berita baik kepada mereka yang telah meminta perpanjangan pada harga bonus pra-jualan dan masa pembelian. WELL juga memperluaskan tumpuannya untuk memasukkan penyokong penjagaan kesihatan yang pelbagai, serta menawarkan penjualan token kepada komuniti crypto-komuniti dan penyokong ICO.

Dengan ini, WELL juga telah membangunkan bonus baru jadual, membolehkan lebih banyak masa untuk penyumbang menerima bonus maksimum sebanyak 40%. Bahawa bonus 40% kini akan tersedia sehingga 15 Mac, dengan bonus 30% yang diberikan dari 16 Mac hingga 15 April. Apabila crowdsale bermula pada 16 April, akan ada bonus satu hari sebanyak 25%, yang akan berkurangan setiap minggu, berakhir dengan bonus 0% pada minggu terakhir Crowdsale.

Pengasas bersama WELL Alex Prokhorov menekankan :

Penyumbang yang telah mengambil bahagian dalam pra-jualan kami pada minggu pertama bulan Februari, menerima bonus 30%, sekarang akan mendapat tambahan 10%.

"Kami ingin memastikan kami dapat memberi sebanyak mungkin orang mungkin peluang untuk menyertai dan menerima bonus putih yang kami tawarkan. Kami telah bertemu dengan orang yang berminat dalam ruang cryptocurrency dan penjagaan kesihatan pada persidangan baru-baru ini di roadshow kami dan telah mendapati bahawa respons terhadap mesej kami sangat positif, "kata Ketua Pegawai Eksekutif WELL dan pengasas, Ildar Fazulyanov, yang bersama Prokhorov telah melayari Asia pada bulan ini bercakap di pelbagai persidangan dan bertemu dengan klinik tempatan.

Mengenai WELL

WELL sedang mewujudkan platform blockchain global untuk penjagaan kesihatan yang berkualiti tinggi, yang akan menghapuskan sempadan negara dan menyambung pakar kesihatan dan pesakit di seluruh dunia. Token WELL akan membolehkan sistem on-demand yang menyelesaikan masalah semasa pembayaran merentas sempadan, akses data, dan risiko pembayaran, membolehkan bidang yang mempunyai penjagaan kesihatan yang berkualiti tinggi untuk melayani seluruh dunia. Anda boleh melawat laman web WELL untuk mengetahui lebih lanjut. Sekiranya anda berminat untuk mengambil bahagian dalam pre-sale WELL, sila hubungi kami di [email protected] atau menyertai Channel Telegram Rasmi https://t.me/joinwell .


Imej ihsan WELL [19659019] Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments