Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

XinFin memperkenalkan XDC, Protokol Blockchain Hibrid, Membuka Jualan Token Utilinya


· 5 Februari 2018 · 4:00 petang <! – Petikan

XinFin membuka token jualan utiliti dan memperlihatkan yang pertama dari blok hibrid jenisnya Protokol XDC. Singapura yang berpangkalan di XinFin melancarkan prasarana protokol Hybrid Blockchain yang pertama untuk menerima pakai perusahaan bagi pasaran perdagangan dan kewangan global, membuka penjualan token utilitinya. (Untuk Siaran Segera) XinFin melancarkan rangkaian Hibrida Blockchainnya, yang dikuasai oleh protokol XDC. Protokol XDC membolehkan perusahaan dunia untuk bekerja dengan Blockchain dan ekosistem aset digital

End Excerpt ->

XinFin membuka token jualan utiliti dan memperkenalkan yang pertama dari blok hibrid jenis XDC


Singapura yang berpangkalan di XinFin melancarkan protokol protokol Hybrid Blockchain yang pertama untuk menerima pakai perusahaan bagi pasaran perdagangan dan kewangan global, membuka penjualan token utilitinya.

(Untuk Siaran Segera) XinFin melancarkan rangkaian Hibrida Blockchain, dikuasakan oleh protokol XDC. Protokol XDC membolehkan perusahaan dunia untuk bekerjasama dengan Blockchain dan ekosistem aset digital dengan senibina rangkaian yang menggabungkan ciri-ciri terbaik rangkaian blok awam dan rangkaian peribadi. Protokol XDC telah diarahkan untuk mematuhi undang-undang tanah dan boleh berfungsi semata-mata sebagai lapisan mesej untuk mekanisme pembayaran sedia ada dan diluluskan di mana-mana negara

XDCE token utiliti ERC20 dihoskan pada desentralisasi Ethereum ekosistem dan akan membiarkan syarikat-syarikat global bekerja dengan Protokol XDC. Token utiliti XDCE kini boleh didapati melalui ICO awamnya. Token utiliti akan membantu mendapatkan protokol XDC dan subnetworknya dengan mengendalikan nod master XDC.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=K-tHZkV6zAs [19659009] Telegram: https://t.me/xinfintalk

Jual Token Halaman: www.xinfin.io

Laman Web Utama: www.xinfin.org

XinFin menaikkan lebih daripada USD 1.5 juta dalam jualan persendirian pada Julai-Ogos 2017 dan menggunakan dana untuk membina protokol blok hibrid XDC dan aplikasi tradefinex.org yang bertujuan untuk merapatkan defisit infrastruktur global. Lebih separuh sedozen PoC telah diselesaikan di rangkaian XinFin dan hasil daripada jualan token semasa akan digunakan untuk memperluaskan PoC menjadi projek perintis yang besar dengan perusahaan dan institusi di seluruh dunia. Dana ini juga akan digunakan untuk pembangunan ekosistem dan penambahan nod utama rangkaian XinFin di kalangan institusi.

Alex Mathbeck, Ketua Pemasaran di XinFin, berkata:

Rintangan utama untuk penerimaan arus perdana ekosistem Blockchain adalah intensif kuasa proses perlombongan, kepercayaan yang sangat sesak kurang rangkaian, keselamatan dan skalabiliti. Protokol XDC direka untuk mempertimbangkan aplikasi dunia sebenar dalam perdagangan dan kewangan global. Ia juga telah direka untuk memastikan perusahaan yang bekerja dengan protokol XDC dapat bekerja dengan pematuhan peraturan sepenuhnya.

XinFin CTO Karan Bharadwaj juga mengulas:

XinFin telah memahatkan rangkaian hibridnya dari garpu Kuorum. Konsensus rangkaian adalah dua peringkat. Seiring dengan mekanisme konsensus PBFT yang diperolehi antara nod, XinFin telah melaksanakan satu set peraturan berasaskan saham yang mengawal penyertaan nod.

Rangkaian ini mengekalkan keadaan persendirian dan negeri awam. Negeri persendirian memastikan bahawa data kewangan yang sensitif adalah selamat tetapi pada masa yang sama keadaan awam menjadikannya telus dan dapat diverifikasi. Senibina menjadikan protokol XDC selamat, berskala dan kilat cepat. Sifat Hibridnya menjadikannya sangat saling beroperasi dengan sistem warisan dan platform Blockchain yang lain. Rangkaian XinFin sangat bersesuaian dengan rangkaian Ethereum dan kontrak pintarnya manakala bahan bakar yang mendasari sangat kos yang efisien membuat transaksi urus niaga tidak dapat diabaikan. Lapisan IoT melalui protokol XDC membolehkan perubahan keadaan masa sebenar kepada Blockchain. Protokol XDC akan menyokong token utiliti dalam bidang kuasa yang mematuhi untuk menjalankan protokol XDC.

Mathbeck menambah:

Pelbagai peringkat nod master XinFin menjadikannya fleksibel untuk peserta untuk bekerjasama dengan protokol XDC dalam persekitaran yang selamat. XDC boleh bertindak sebagai pemesejan tulen dan lapisan pengesahan menggunakan jalur pembayaran sedia ada atau sebagai lapisan penyelesaian melalui institusi yang diluluskan dan dikawal.

Tradefinex.org adalah aplikasi terdahulu yang dilancarkan dalam persekitaran beta yang menggunakan protokol XDC. TradeFinex adalah kontrak pintar Antara Muka Pengguna untuk perdagangan dan kewangan global menggunakan Protokol XDC. Aplikasi Tradefinex bertujuan membantu perusahaan dan pembuat dasar untuk meminimakan ketidakcekapan dalam infrastruktur tahunan $ 27 trilion dan pasaran perdagangan antarabangsa. Platform TradeFinex telah dirasmikan pada Sidang Kemuncak Global ke-2 pada Sidang Kemuncak Sistem Aset P2P Digital yang diadakan di India dan diperluaskan kepada persatuan perdagangan terkemuka, institusi kewangan dan pengawal selia di seluruh dunia.

Rangkaian XinFin telah memulakan pengangkatan aliansi global dan komuniti pemaju untuk membina mengganggu Apps pada protokol XDC untuk meningkatkan kecekapan proses perniagaan.

Twitter: https://twitter.com/XinfinF
Slack: https://xinfin-public.slack.com/ [19659027] Imej ihsan XinFin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments