Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Yuran Bitcoin Tenggelam hingga 6 Bulan Rendah, Melemahkan Tunai Bitcoin


· 21 Februari 2018 · 6:30 pagi <! – Petikan

Yuran urus niaga Bitcoin (BTC) telah menurun di bawah daripada Bitcoin Cash (BCH) menandakan pukulan ke salah satu remit pusat garpu keras. Pertempuran Data Satoshis dari sumber pemantauan hari ini mengesahkan pemulihan ketika BTC terus melihat penurunan dalam yuran transaksi yang tidak dilihat selama enam bulan. Dari segi satoshis, unit nilai terkecil cryptocurrency, nilai BCH yang lebih rendah bermakna yuran transaksi 10,000 sat menyediakan nilai yang lebih buruk daripada yang setara

End Excerpt ->

Yuran transaksi Bitcoin (BTC) ada Dikeluarkan di bawah daripada Bitcoin Cash (BCH), menandakan pukulan pada salah satu remit pusat garpu keras.


Pertempuran Satosis

Data dari sumber pemantauan Rabu mengesahkan pemulihan seperti BTC terus melihat penurunan dalam yuran urus niaga yang tidak dapat dilihat selama enam bulan.

Dari segi satoshis, unit yang mungkin terkecil cryptocurrency, nilai BCH yang lebih rendah bermakna yuran urus niaga 10,000 sat memberikan nilai yang lebih buruk daripada sepuluh ribu sat yang dibayar di BTC.

Penurunan ini juga menandakan penurunan 97% kepada kira-kira $ 0.79 sen dari puncak $ 34 dalam terma USD.

Penyokong Bitcoin Cash telah lama menafikan yuran urus niaga yang rendah sebagai salah satu daripada dua 'kelebihan' utama garpu keras yang ada di ori rangkaian Bitcoin ginal. Bersama dengan masa transaksi yang lebih cepat dan kapasiti rangkaian yang lebih besar, Bitcoin Cash direka untuk menyediakan perkhidmatan yang berfokuskan mata wang dalam Bitcoin lebih baik daripada Bitcoin sendiri boleh mengurus.

Semasa push publisiti yang diperluaskan untuk altcoin, penyokong terkenal Roger Ver menjelaskan manfaat ini untuk pelbagai penerbitan media arus perdana, menggambarkan Bitcoin dengan pelbagai rupa sebagai "Bitcoin SegWit" dan juga "syiling lumpuh."

"Jika anda mempunyai dua versi Bitcoin, satu perlahan, mahal dan tidak boleh dipercayai (Bitcoin SegWit) Bitcoin yang sangat cepat, boleh dipercayai dan murah, bukan keputusan yang sukar, "katanya kepada Rubin Report pada bulan Disember.

SegWit, Lightning Transform Bitcoin 'The Currency'

satu lagi cabaran untuk kata-katanya, dengan SegWit menerima sokongan penuh dalam pelepasan pelanggan Bitcoin Core terkini – memberikan rangkaian Bitcoin lebih cepat transaksi dan meningkatkan kapasiti. Pertukaran utama Coinbase dan Bitfinex juga berlumba-lumba untuk menyokong teknologi.

 Rangkaian Bitcoin Lightning Coming: Uji Transaksi Sekarang

Pada masa yang sama, Rangkaian Lightning telah membuat keuntungan besar dalam penerimaan sejak pelepasan sendiri kurang dari dua bulan yang lalu, menyediakan penyelesaian skala 'off-chain' yang dapat mengurangkan yuran transaksi purata dan menunggu masa untuk hampir sifar.

Minggu lepas, gergasi komputer Microsoft secara terbuka telah mendapat sokongan Lightning, menggambarkan skala 'rantai' yang diwakili oleh entiti termasuk Bitcoin Cash sebagai "desentralisasi yang merendahkan."

Network Lightning yang menjadi tuan rumah 806 nod – hanya 350 lebih sedikit dari rangkaian Bitcoin Cash 1053 nodes .

Apa pendapat anda mengenai yuran transaksi Bitcoin? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan dari Shutterstock, fork.lol

, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments