Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Zebi adalah Menyekat Data Big India


· 23 Februari 2018 · 1:00 petang <! – Petikan

Oleh kerana jumlah data di India berkembang dengan pesat, nilai dan data sensitif, sambil memastikan ia segera tersedia untuk penggunaan yang sah – berpotensi merevolusi pengurusan data besar di India dan luar negara. Lebih Banyak Data, Lebih Banyak Masalah Menyelesaikan masalah penjanaan data besar India bukanlah sesuatu yang mudah. Negara Asia Selatan mempunyai penduduk hampir 1.24 bilion, yang mana kira-kira satu bilion mempunyai beberapa bentuk digital

End Excerpt ->

Oleh kerana jumlah data di India berkembang dengan pesat, bersedia untuk mendapatkan data bernilai tinggi dan sensitif, sambil memastikan ia segera tersedia untuk penggunaan yang sah – berpotensi merevolusi pengurusan data besar di India dan di luar negara.


Lebih Data, Lebih Banyak Masalah

Menyelesaikan masalah penjanaan data besar India bukanlah pekerjaan mudah. Negara Asia Selatan mempunyai penduduk hampir 1.24 bilion, yang mana kira-kira satu bilion mempunyai beberapa bentuk identiti digital. Negara ini juga mendekati 500 juta pengguna internet – kedua hanya untuk China.

Berkembang dengan pesat, jumlah data besar India dijangka mencapai tiga Zebibytes (sekitar tiga trillion Gigabytes) setahun menjelang 2021. Ini disebabkan, dalam sebahagian besarnya, kepada penggunaan rangkaian sosial, telefon pintar dan internet secara umum.

Malangnya, dengan lebih banyak data datang lebih banyak jenayah. Syarikat-syarikat dan individu semua mudah terdedah kepada kebocoran, kebocoran, pencurian data dan kecurian identiti – jenayah yang semakin meningkat pada kadar yang membimbangkan, dengan berpuluh-puluh bilion dolar setiap tahun.

Nasib baik, satu syarikat sedang mencari untuk membantu menyelesaikan data besar India Zebi – Mengamankan Data India di Blockchain ” width=”640″ height=”620″ />

Zebi – Mengamankan Data India di Blockchain

Zebi bertujuan untuk menyelesaikan masalah data besar India dengan penyelesaian laras blok yang menjadikan nilai tinggi dan Data sensitif sedia ada untuk kegunaan yang sah, sementara juga mengamankan dan melindungi data tersebut dari penggodam, penjenayah siber, dan penipu.

Di tengah-tengah Zebi adalah teknologi di dalam rumah Zebi Chain yang diintegrasikan dengan blok Ethereum, yang memberikan kelonggaran total kepada pelanggan. Kontrak pintar di Zebi Data Gateway memastikan pertukaran data adalah konsensual, berpotensi merevolusi perlindungan dan pengesahan pendaftaran tanah, sektor pendidikan, rekod pekerjaan dan kesihatan, skor kredit, pemasaran peribadi, pengesanan penipuan, dan sebagainya.

Zebi Chain membanggakan infrastruktur yang boleh dipercayai dan selamat yang dikuatkuasakan oleh blok Ethereum. Ini adalah kedua-bukti bukti dan penggodam. Semua permintaan data yang sensitif melalui mekanisme persetujuan yang jelas dan butiran – membenarkan kelonggaran, sementara masih kurang minimally, kerana kontrak pintar dan tandatangan digital memastikan data ditukar tanpa campur tangan manusia yang diperlukan.

Selain itu, Zebi Chain cepat, membolehkan akses serta merta ke data menggunakan API DaaS. Ia juga mesra alam kerana proses perniagaan boleh diautomatikkan sepenuhnya untuk membolehkan pertukaran maklumat tanpa kebenaran.

Masa depan Zebi kelihatan cerah, terutamanya memandangkan matlamat syarikat untuk menyediakan perkhidmatan yang sangat diperlukan dan berharga kepada kerajaan India – yang sendiri sangat menonjol pada teknologi blockchain.

Zebi Pay – organisasi swasta untuk membayar perkhidmatan Zebi di fiat – juga dalam kerja-kerja.

Akhirnya, rancangan jangka panjang Zebi adalah untuk mengubah projek itu menjadi platform perkhidmatan penuh, yang akan membolehkan orang lain membuat aplikasi mereka sendiri. Zebi juga bertujuan untuk memastikan tempatnya sebagai Blockchain Awam rasmi India.

A Pedigree yang Kukuh

Sudah tentu, tiada projek blockchain boleh berjaya tanpa pasukan di belakangnya, dan Zebi pastinya tidak kekurangan di hadapan itu. Syarikat ini telah ditubuhkan, mentor dan dikendalikan oleh beberapa kuasa otak yang serius dari veteran Stanford, MIT, Oxford dan IIT dan pemikiran pemikiran dari Silicon Valley, yang membanggakan pengalaman kerja dengan nama besar seperti Google, Uber, Amazon, Microsoft, dan Zebi juga bekerjasama dengan Rakan-rakan Torque Capital.

ZCO Token

Zebi Chain menggunakan token utiliti ERC20 piawai (ZCO) pada Ethereum Blockchain, yang sebahagian besarnya akan digunakan sebagai cara pembayaran untuk semua perkhidmatan Zebi, termasuk pemprosesan transaksi melalui dan perlindungan data oleh Zebi Chain.

Biasanya, ZCO berharga pada 0.0000333 ETH setiap token, dan 300 juta token akan dijual dengan penutup keras $ 10 juta. Zebi telah melengkapkan pra-jualan yang berjaya di mana 640 individu didaftarkan dan lebih daripada $ 8.55 juta telah dinaikkan.

Jika anda sedang mencari untuk mengambil tindakan, akan ada orang ramai bermula pada bulan Mac 5. Pada masa itu, peserta jualan orang ramai mengenai "Senarai Emas" Zebi akan menerima tetingkap 3 jam dan dijamin topi untuk mengambil bahagian. Walaupun "Senarai Emas" sedang ditutup pelabur masih boleh mendaftar untuk "Senarai Perak" yang akan memberikan mereka akses kepada bahagian penjualan yang belum dibaca.

Di samping itu, Zebi juga menganjurkan Loteri Airdrop di mana 10 teratas pemenang yang diumumkan melalui aliran langsung Youtube akan berkongsi $ 100,000 dalam token ZCO. Pemenang tempat pertama akan menerima $ 25,000 ZCO!

Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat tentang Zebi, pasukan, dan kertas putih projek di laman web syarikat di Zebi.io atau dengan menyertai Telegram ] sembang.

Apa pendapat anda mengenai rancangan Zebi untuk merevolusikan data besar di India dan di peringkat antarabangsa? Adakah anda berminat dengan crowdsale syarikat? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan Zebi, NASA.gov

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini . Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments