Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Zebi Mengumumkan $ 100,000 Loteri Airdrop


· 23 Februari 2018 · 2:00 pm <! – Petikan

PENGUMUMAN: Zebi gembira untuk mengumumkan acara komuniti yang hebat – loteri airdrop dengan hadiah berjumlah $ 100,000 dalam Zebi Coins (ZCO). A Lottery for All Peminat Zebi Untuk memulakan banyak crowdsale mereka, Zebi menganjurkan loteri airdrop di mana 10 pemenang bertuah – dipilih secara rawak – akan berkongsi dalam jumlah hadiah $ 100,000 dalam Zebi Coins (ZCO). Seorang pemenang bertuah akan menerima ZCO bernilai $ 25,000 !!! Tempat ke-2 ke-5

Akhir Petikan ->

PENGUMUMAN: Zebi gembira untuk mengumumkan acara masyarakat yang hebat – loteri airdrop dengan hadiah berjumlah $ 100,000 dalam Zebi Coins (ZCO) Loteri untuk Semua Peminat Zebi

Untuk memulakan pelbagai crowdsale mereka, Zebi menjadi tuan rumah loteri airdrop di mana 10 pemenang bertuah – dipilih secara rawak – akan berkongsi dalam jumlah hadiah $ 100,000 di Zebi (ZCO).

  • Satu pemenang bertuah akan menerima $ 25,000 bernilai ZCO !!!
  • Tempat ke-2 ke-5 akan menerima ZCO bernilai $ 10,000 !!!
  • Tempat ke-6 ke-10 akan menerima ZCO bernilai $ 7,000 !!

Siapa yang Layak?

Sesiapa yang mengisi dan mengemukakan borang Senarai 'Silver List' layak menyertai Zebi Airdrop Lottery

Bagaimana saya Mengambil Bahagian?

Sila isi borang Senarai Perak yang boleh didapati melalui sembang Telegram Zebi dan Pengumuman halaman. Anda perlu memberi pautan kepada "Bukti Penglibatan". Kemasukan yang diterima termasuk:

  1. Post Sedang
  2. Reddit Post
  3. Youtube Video
  4. Pautan ke Semula atau Komen Zebi Post or Article

Apabila Pemenang Akan Diumumkan? menonton sesi streaming YouTube yang menyeronokkan pada 5 Mac 2018, di mana Ketua Pegawai Eksekutif & MD Zebi, Babu Munagala, akan memulakan kumpulan orang ramai secara rawak dengan memilih alamat Ethereum peserta, dan mengumumkan pemenang.

Bilakah kami Hantar KYC untuk menyertai Jualan Orang ramai?

KYC akan bermula tidak lama lagi, jadi lihatlah. Sebaik sahaja selesai, kami akan agregat nombor dan mengumumkan topi individu untuk bahagian terjamin.

Sekali lagi, terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada komuniti Zebi dan semoga berjaya!

Penafian: E-mel salinan, pemegang, alamat ETH, atau bukti pautan hubungan tidak akan diterima. Senarai Perak mesti mempunyai minimum 5000 penyertaan untuk menjadi acara aktif. Token mesti dituntut dalam masa 72 jam dari pemenang yang diumumkan atau anda akan kehilangan Hadiah ZCO anda.


Imej ihsan Zebi

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments